Jelszóigénylés

Végtelen küzdelem a minik meccsein

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 23., hétfő
Leány narancs és fiú mini csapataink játszottak a hétvégén

Mini csapataink számára a hétvége a nagy küzdelmekről szólt: leány narancs keretünk az első mérkőzésről győzelemmel, a másodikról vereséggel távozott. Fiú mini játékosaink pedig mindkét mérkőzésüket megnyerték 2023 első fordulóján.

Leány narancs keretünk első mérkőzését a KSE ellen kezdte, amit 2:1-re sikerült megnyerniük. A döntő játszmában rendkívül fegyelmezett játékuknak és a taktikai utasítások betartásának köszönhetően sikerült kiharcolniuk a győzelmet. A Jászberény elleni küzdelem hiába indult kiélezetten, sajnos saját hibáiknak köszönhetően az ellenfélnek könnyebben sikerült a győztes pontokhoz jutnia.

Dávid Tibor: -Ügyesen játszottak a játékosok, viszont a második meccsen sajnos nagyobb előnyből kiengedték a kezükből a győzelmet. A lányok küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, ezért is sajnálom különösen, hogy az utolsó mérkőzést nem sikerült megnyerni. Ennek ellenére örülök, hogy mindenki kaphatott játéklehetőséget, és hogy egy győzelmet bezsebelhettünk ezen a fordulón is.



Őryné Merő Nóra U13 OMB II.osztály Közép Középszakasz, Jászberény
KSE U13 sárga - Szegedi RSE Narancs 1:2 (25:11, 14:25, 22:25)
NBARA 1 - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:19, 25:23, 25:10)
Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Meszlényi Alíz, Zsurka-Abonyi Sarolta, Mádi Kamilla, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Szalai Dóra, Palencsár Miléna, Lajos Laura, Szabó Lilien, Herédi-Szabó Nóra, Kőmíves Eszter. 
Megbízott edző: Dávid Tibor.

Fiú mini csapatunknak nehezen indult a hétvége, bizonytalan támadásokkal kezdték a küzdelmet a Miskolc ellen. Ahogy egyre jobban haladt előre a mérkőzés, fel tudtak állni ebből a helyzetből és egy fej-fej melletti küzdelem alakult ki. A második játszmában a fiatalabb sor is megérkezett a játékba, és bár nem sikerült ezt a szettet győzelemmel zárniuk, kiemelkedő volt a teljesítményük. A döntő szettben végül sikerült szépíteniük, és felülkerekedni az ellenfélen. A házigazda Kunhegyes ellen az első pontoktól kezdve domináltak a pályán, gyors előnyhöz jutottak. Itt sem maradhatott el a döntő játszmaizgalmas labdamenetekkel és változó sikerű megoldásokkal, aminek a végén a szegediek örülhettek ismét a győzelemnek.

Honti Szilárd: -Büszke vagyok a fiúkra, ugyanis két három szettes mérkőzést is játszottak a hétvégén, mégis ők tudtak felülkerekedni az ellenfélen mindkét alkalommal. Olyan helyzetekből is fel tudtak állni, amik nehezek voltak számukra. Akkor is fegyelmezetten játszottak, mikor már csak a küzdelem maradt, emiatt dicséret illeti a fiúkat! Szeretnénk megköszönni emellett a pogácsát, nagyon kedves gesztus volt a házigazda részéről!



Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály Középszakasz, Kunhegyes
MEAFC-FELSŐZSOLCA - Szegedi RSE 2:1 (18:25, 25:21, 7:25)
Kunhegyes Egységes Sportegyesület - Szegedi RSE 1:2 (11:25, 25:18, 21:25)
Szegedi RSE: Biacsi Bence, Draskóczy Ede, Tari Bence, Retek Kristóf, Varga Zénó, Papes Bence, Őrhely Énók Soma, Csorvási Balázs.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com