Jelszóigénylés

Vegyes eredmények a gyerek csapatoknál

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 12., hétfő
Fiú csapatunk két győzelemmel, lány csapataink tapasztalattal gazdagodtak

A hétvégén három gyerek korosztályú csapat képviselte a Szegedi Röplabda Sportegyesületet. Leány narancs csapatunk remekül helytállt, de mérkőzést nem sikerült nyerniük, U15-ös fiú játékosaink azonban mindkét mérkőzésüket, leány fekete csapatunk pedig az második mérkőzését nyerte meg.

Leány narancs csapatunk a hétvégén Gödöllőre utazott. A játékosok harcias, koncentrált és motivált játéka nagyon izgalmas fordulót eredményezett. Mindkét mérkőzésen kiélezett volt a küzdelem. Ugyan nagyon szorosak voltak a szetteredmények, a lányoknak most nem sikerült meccset is nyerni.

Tátrai Sándor: Tanulni és szokni kell az ilyen kiélezett szituációkat, akkor a mi javunkra dőlnek majd el ezek a helyzetek! Jól éreztem magam egész nap, mert a lányok mindent beleadtak, figyeltek a megbeszéltekre, az utolsó pontig küzdöttek. Ez a hozzáállás a jövőre nézve hasznos lesz, mert gyors fejlődéshez vezet majd. Gratulálok a lányok edzőjének, Fésüs Erzsébetnek, aki egy remek közösséget, csapatot rakott össze, nagyon ígéretes játékkal.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II.osztály Kelet Középszakasz, Gödöllő
EVSI-A Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:20, 25:23, 17:25, 25:11)
Szegedi RSE Narancs - Gödöllői RC/U15/II.  1:3 (16:25, 25:18, 17:25, 23:25)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Gigacz Réka, Kuncze Emma, Török Kata, Antós Lilla, Hári-Kovács Lilla, Wodala Ágnes, Virág Hanna, Czakó Szofi, Papdi Boglárka.
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Leány fekete csapatunk a bajnokságban eddig remeklő Békéscsabával kezdte a hétvégi fordulót. A játékosok két és fél játszmán keresztül maximális fegyelmezettséggel, koncentrációval, akaraterővel játszottak. Egy nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzés alakult ki, melyből a második játszmát sikerült megnyerni. Sajnos ezt a tempót és koncentrációt a jelenlegi lehetőségekhez mérten nem tudták a mérkőzés végéig fenntartani a játékosok. Közvetlenül a BRSE elleni meccs után a Kecskemét együttesével játszott a csapat. Ellenfelük hozzájuk hasonló játékerőt képviselt, ami rendkívül motiválóan hatott rájuk. A lányok ismételten koncentrált, fegyelmezett játékot mutattak az első két játszmában, így viszonylag magabiztos játékkal sikerült is azokat megnyerni. A harmadik játszmában ugyan elfáradtak, de az utolsó szettben meg tudtak újulni és magabiztosan megnyerték a mérkőzést is.

Berkes Zoltán: Nagyon büszke vagyok a játékosaimra! A jelenlegi lehetőségeinkhez képest kifejezetten jó eredményeket sikerült elérnünk a mostani fordulón. A két mérkőzésen látottak alapján elégedett vagyok a teljesítményükkel, a mutatott játékukkal.



dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Középszakasz, Békéscsaba
BRSE-Zöld - Szegedi RSE Fekete 3:1 (25:23, 22:25, 25:18, 25:15)
Szegedi RSE Fekete - KESI 'B' 3:1 (25:18, 25:20, 21:25, 25:9)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Túri Alexandra, Varga Tímea, Kondacs Réka, Szőke Regina, Varga Kincső, Rehák Fanni, Nagy Anna, Vajas Viktória, Perényi Vivien, Bicskei Janka, Kovács Luca.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

U15-ös fiú csapatunk a középszakasz első fordulójára Debrecenbe utazott. A korai indulás meglátszott a DEAC elleni mérkőzésen, lassan lendültek bele a játékba. Végül azonban sikerült megnyerniük az első szettet, ez a lendület pedig kitartott a következő játszmában is. Bár a következő térfélcserénél a debreceniek vették át a vezetést, a negyedik szettben tudtak szépíteni a mieink, ezáltal pedig megnyerték a mérkőzést. A következő összecsapáson a Székesfehérvár ellen játszott fiú csapatunk, amit 3:0 arányban meg is nyertek.

Strezeneczki Gyula: Szép eredményeket sikerült elérnünk ezen a fordulón, aminek kifejezetten örülök. Remélem a következő fordulóra már teljes kerettel tudunk elutazni és nem kell a felállásokon variálni, gondolkodni. Mindezektől függetlenül örülök a győzelemnek, fejlődünk, de még rengeteg a tennivaló.

Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Középszakasz, Debrecen
DEAC - Szegedi RSE 1:3 (20:25, 18:25, 25:22, 16:25)
Szegedi RSE - ÉDRA-MÁV Előre Akadémia B 3:0 (25:8, 25:14, 25:13)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Draskóczy Ede, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Makhult Levente, Gyémánt Boldizsár, Menyhárt Nimród.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com