Jelszóigénylés

Versennyel ünnepeljük: 3 pályán lehet strandröplabdázni a Gellért Szabadidőközpontban

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 28., péntek
Szombaton 23 páros avatja fel a kibővített komplexumot, amely új lehetőségeket kínál az SZRSE-nek.

A strandröplabdázás szempontjából új időszak veszi kezdetét a Gellért Szabadidőközpontban, ami nagyszerű hír a Szegedi Röplabda Sportegyesület számára is: szombattól három pályán is űzhető a sportág szabadtéri verziója. Vezetőségünk természetesen folyamatosan egyeztetett a lehetőségről, egyesületünk állandó bérlője lesz a kibővített komplexumnak, így az SZRSE-család tagjainak mostantól jóval több lehetősége lesz kiegészítő sportágként űzni a strandröplabdát. Holnap megnyitó tornával ünnepeljük a bővítést!Eddig egy pálya volt a helyszínen, de most még kettőt építettek, ebből az egyik egy igazi versenypálya, a megfelelő méretű kifutókkal és villanyfénnyel, így este is lehet játszani. Egyesületünk és a Gellért Szabadidőközpont is érezte, hogy egyre nagyobb az igény a strandröplabdázás iránt, így mindkét fél számára gyümölcsöző lehet a fejlesztés. Az SZRSE továbbra is kiegészítő sportágként tekint a strandröplabdára, de erre a célra tökéletes mozgási lehetőség a nyári szünetben, a szegedi sportolókat bátorítjuk is a kihasználására.

A szombati megnyitó versenyen 23 páros indul, a felnőtt és az utánpótlás mezőnyben is férfi és női megmérettetéssel. Négy kategória lesz tehát, amelyeknek vándorkupákat ajánlott fel a helyszín tulajdonosa, Gellért Ákos.

Még nincs itt a nyár, de a strandröplabda szezon már dübörög, múlt héten például az SZRSE három párosa is indult a Friends Cup felnőtt “B” kategóriájában. Berentés Béla és Sarnyai Ákos párosa helytállt a csoportkörben, míg Bodnár Lajos és Boros Gábor, illetve Borsi Levente és Demcsák Balázs duója egyaránt a nyolcaddöntőig jutott. Ezen a hétvégén is lehet szegedieknek szurkolni, hiszen Andó Viola és Kertai Júlia a Vasas U22-es tornáján szerepel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. június 10., csütörtök
Képgaléria
2021. június 9., szerda
Képgaléria
2021. június 8., kedd
Képgaléria
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com