Jelszóigénylés

Versennyel ünnepeljük: 3 pályán lehet strandröplabdázni a Gellért Szabadidőközpontban

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 28., péntek
Szombaton 23 páros avatja fel a kibővített komplexumot, amely új lehetőségeket kínál az SZRSE-nek.

A strandröplabdázás szempontjából új időszak veszi kezdetét a Gellért Szabadidőközpontban, ami nagyszerű hír a Szegedi Röplabda Sportegyesület számára is: szombattól három pályán is űzhető a sportág szabadtéri verziója. Vezetőségünk természetesen folyamatosan egyeztetett a lehetőségről, egyesületünk állandó bérlője lesz a kibővített komplexumnak, így az SZRSE-család tagjainak mostantól jóval több lehetősége lesz kiegészítő sportágként űzni a strandröplabdát. Holnap megnyitó tornával ünnepeljük a bővítést!Eddig egy pálya volt a helyszínen, de most még kettőt építettek, ebből az egyik egy igazi versenypálya, a megfelelő méretű kifutókkal és villanyfénnyel, így este is lehet játszani. Egyesületünk és a Gellért Szabadidőközpont is érezte, hogy egyre nagyobb az igény a strandröplabdázás iránt, így mindkét fél számára gyümölcsöző lehet a fejlesztés. Az SZRSE továbbra is kiegészítő sportágként tekint a strandröplabdára, de erre a célra tökéletes mozgási lehetőség a nyári szünetben, a szegedi sportolókat bátorítjuk is a kihasználására.

A szombati megnyitó versenyen 23 páros indul, a felnőtt és az utánpótlás mezőnyben is férfi és női megmérettetéssel. Négy kategória lesz tehát, amelyeknek vándorkupákat ajánlott fel a helyszín tulajdonosa, Gellért Ákos.

Még nincs itt a nyár, de a strandröplabda szezon már dübörög, múlt héten például az SZRSE három párosa is indult a Friends Cup felnőtt “B” kategóriájában. Berentés Béla és Sarnyai Ákos párosa helytállt a csoportkörben, míg Bodnár Lajos és Boros Gábor, illetve Borsi Levente és Demcsák Balázs duója egyaránt a nyolcaddöntőig jutott. Ezen a hétvégén is lehet szegedieknek szurkolni, hiszen Andó Viola és Kertai Júlia a Vasas U22-es tornáján szerepel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
2021. szeptember 8., szerda
Hír
Hír
Hír
2021. szeptember 2., csütörtök
Hír
2021. augusztus 28., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com