Jelszóigénylés

Visszatértünk a jó útra

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 14., kedd
Női csapatunk ötszettes derbin aratott nagyon fontos győzelmet.

A Vidux-Szegedi RSE számára az eredménynél is fontosabb volt, hogy a jó útra szeretne visszatérni a Közgáz elleni női NB II-es összecsapáson. A múlt heti, Kistext elleni sikernél ugyanis baljós előjeleket mutatott a csapatunk, nem ugyanazt láttuk a lányoktól, mint a parádés őszi szezon alatt. Itt volt tehát a lehetőség a javításra – ráadásul hazai pályán –, és éltünk is vele!Az első szettben gyakorlatilag minden összejött nekünk, simán előnybe kerültünk, de riválisunk fordítani tudott, így már csak öt szettben volt esély a győzelemre. Ami végül össze is jött, és ezt vastapssal jutalmazta a lelkes publikum.

– Visszatértünk a helyes útra, ezen kell tovább haladnunk. Most ez a legfontosabb, az eredmény csak másodlagos, persze a sikernek is örülünk – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Mondtam a meccs előtt, hogy intelligens csapatunk van, és a jó gondolkodásuk volt a siker kulcsa, a hozzáállásuk eredményességgel párosult. Sokat beszélgettünk az elmúlt napokban, és meg is értették a lányok, mit szeretnék látni. Mindenki egymásért küzdve játszott, igazi csapatként. Az összes játékosomat dicséret illeti ezért! – hangsúlyozta a tréner.
 

A szakember a hangulatra és a folytatásra is kitért, hiszen a közönség rengeteget segített, és a jövőben is hasonló hozzáállást vár minden edzésen.

– Ez a győzelem önmagában is fontos lenne érzelmileg, de ilyen szenzációs szurkolás után ez fokozottan igaz. Nagyon köszönjük a remek támogatást, kiváló hangulatú meccs volt! – nyilatkozta Tátrai Sándor, majd kitért a folytatásra. – Azt szoktam mondani a játékosoknak, hogy sétálva nem lehet felkészülni a maratonra. Arra a lendületre, ami ezen a meccsen jellemzett bennünket, az edzéseken is szükség lesz – véli a mester.

Tátrai Sándor szerint tehát mentális téren volt kifejezetten fontos ez a siker, de sportszakmai szemmel is kértünk tőle egy kis értékelést. A vezetőedző szerint az első, a negyedik és az ötödik szettben kifejezetten jó volt a támadójátékunk, de összességében is nagyon precízen és határozottan támadtunk.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Közgáz SC felnőtt 3:2 (25:9)(13:25)(18:25)(25:18)(15:10)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Hűse Zsófia, Sipka Bernadett, Németh Hanna, Farkas Antónia, Kertai Júlia. Csere: Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero), Nagy Mína, dr. Fürdök Nóra, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kovács-Fiskus Fanni
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com