Jelszóigénylés

Visszatértünk a jó útra

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 14., kedd
Női csapatunk ötszettes derbin aratott nagyon fontos győzelmet.

A Vidux-Szegedi RSE számára az eredménynél is fontosabb volt, hogy a jó útra szeretne visszatérni a Közgáz elleni női NB II-es összecsapáson. A múlt heti, Kistext elleni sikernél ugyanis baljós előjeleket mutatott a csapatunk, nem ugyanazt láttuk a lányoktól, mint a parádés őszi szezon alatt. Itt volt tehát a lehetőség a javításra – ráadásul hazai pályán –, és éltünk is vele!Az első szettben gyakorlatilag minden összejött nekünk, simán előnybe kerültünk, de riválisunk fordítani tudott, így már csak öt szettben volt esély a győzelemre. Ami végül össze is jött, és ezt vastapssal jutalmazta a lelkes publikum.

– Visszatértünk a helyes útra, ezen kell tovább haladnunk. Most ez a legfontosabb, az eredmény csak másodlagos, persze a sikernek is örülünk – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Mondtam a meccs előtt, hogy intelligens csapatunk van, és a jó gondolkodásuk volt a siker kulcsa, a hozzáállásuk eredményességgel párosult. Sokat beszélgettünk az elmúlt napokban, és meg is értették a lányok, mit szeretnék látni. Mindenki egymásért küzdve játszott, igazi csapatként. Az összes játékosomat dicséret illeti ezért! – hangsúlyozta a tréner.
 

A szakember a hangulatra és a folytatásra is kitért, hiszen a közönség rengeteget segített, és a jövőben is hasonló hozzáállást vár minden edzésen.

– Ez a győzelem önmagában is fontos lenne érzelmileg, de ilyen szenzációs szurkolás után ez fokozottan igaz. Nagyon köszönjük a remek támogatást, kiváló hangulatú meccs volt! – nyilatkozta Tátrai Sándor, majd kitért a folytatásra. – Azt szoktam mondani a játékosoknak, hogy sétálva nem lehet felkészülni a maratonra. Arra a lendületre, ami ezen a meccsen jellemzett bennünket, az edzéseken is szükség lesz – véli a mester.

Tátrai Sándor szerint tehát mentális téren volt kifejezetten fontos ez a siker, de sportszakmai szemmel is kértünk tőle egy kis értékelést. A vezetőedző szerint az első, a negyedik és az ötödik szettben kifejezetten jó volt a támadójátékunk, de összességében is nagyon precízen és határozottan támadtunk.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Közgáz SC felnőtt 3:2 (25:9)(13:25)(18:25)(25:18)(15:10)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Hűse Zsófia, Sipka Bernadett, Németh Hanna, Farkas Antónia, Kertai Júlia. Csere: Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero), Nagy Mína, dr. Fürdök Nóra, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kovács-Fiskus Fanni
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com