Jelszóigénylés

Zárjuk minél szebb emlékekkel a szezont!

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 12., csütörtök
Hatos és négyes döntő, illetve helyosztó tornák az idény végén

Négy korosztályos csapatunk is az idény utolsó tornájára készül. Leány serdülő narancs együttesünk éremre is esélyes lehet a hatos döntőben, ahogy fiú serdülő keretünk is a másodosztály négyes fináléjában. Helyosztó tornák is várnak a szegedi utánpótlásra, nézzük a programot és a trénerek várakozásait!

Leány serdülő narancs csapatunk holnap már a hatos döntőben lép pályára, a békéscsabai finálé csoportkörében a BRSE Fehér és a Szent Benedek Röplabda Akadémia Piros együttese vár az SZRSE-re.

– Hetek óta erre készülünk, a lányok már nagyon várják, mindenki motivált, az elmúlt két hét edzésmunkája pedig biztató, de nehéz jósolni – kezdte a beharangozást Tátrai Sándor vezetőedző. – A BRSE és a Vasas kiemelkedik a mezőnyből, de a többi csapat között az aznapi forma dönt majd. A másik három ellenféllel szemben egyaránt van győzelmünk és vereségünk is ebből a szezonból, így a hatodik helytől a bronzéremig bármit el tudok képzelni. Sok problémával kellett megküzdenünk télen és tavasszal, amit nem lehet behozni, de így is elértük, hogy a lányok is elhiszik az éremszerzés esélyét. Mentálisan sokat fejlődtünk az elmúlt hónapokban, próbáltam formálni a lányok gondolkodását, remélem, ez a munka is beérik a hatos döntőben. Mindent ki kell adni magunkból, tiszta lelkiismerettel akarunk hazatérni, ez a legfőbb elvárás. Szeretnénk kiélvezni a finálét, hiszen a csapat egyik felének ez lesz az első ilyen eseménye – tette hozzá a mester.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Döntő 'B', Békéscsaba
2022. május 13. péntek
11:30 BRSE-Fehér – Szegedi RSE Narancs
17:30 Szegedi RSE Narancs – Szent Benedek RA - Piros
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Leány serdülő fekete együttesünk is zárja a szezont, Dunakeszin a 9-12. helyért száll harcba négy csapat. A torna “elődöntőjében” az UTE vár az SZRSE-re.

– Kilencedik helyen zártuk a középszakaszt, így szeretnénk is megőrizni ezt a pozíciót. Nem lesz teljes a keretünk, de akik ott lesznek, biztosan megtesznek mindent. Nehéz szezonunk volt, amit jó lenne felszabadult örömjátékkal zárni – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet 9-12. helyért, Dunakeszi
2022. május 14. szombat
12:30 UTE U17B – Szegedi RSE Fekete 
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány serdülő fehér csapatunk szintén az idény utolsó tornájára készül, Budapesten az 5-8. helyért szállnak harcba a felek.

– A szegedi tornán nem sikerült győzelmet aratnunk, remélem, most összejön. Az elmúlt hetekben többet tudtunk dolgozni, és motiválja a lányokat, hogy jó emlékkel, sikerélménnyel zárjuk a szezont – árulta el Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III.osztály Kelet 5-8. helyért, Budapest
2022. május 14. szombat
11:30 Szegedi RSE Fehér – Eötvös DSE
13:00 Kispest SE-B – Szegedi RSE Fehér
17:30 Palota RSC – Szegedi RSE Fehér
Vezetőedző:
 Fésüs Erzsébet.

Fiú serdülő csapatunk a másodosztály négyes fináléjában zárja a szezont, az elődöntőben a Lőrinc 2000 SE lesz az SZRSE ellenfele.

– Kivételesen teljes kerettel tudunk kiállni, örülök, hogy a szezonzáró tornára ez összejött. Motiváltak a srácok, mindenki érmet akar, és ez reális elvárás is a csapattól, hiszen harmadik helyen jutottunk ide. Rendben volt a felkészülésünk, a teljes keretnek köszönhetően sok meccsszituációt tudtunk gyakorolni. A szervákon és a nyitás-fogadásokon dőlhetnek el a meccsek, ebben kellett a leginkább fejlődnünk – véli Csányi Dániel vezetőedző.

Buzek László U17 OSB II. osztály Középszakasz, Dunaújváros
2022. május 14. szombat
11:30 Lőrinc 2000 SE – Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com