Jelszóigénylés

2022-ig szerződést hosszabbítottunk Jan De Brandttal

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 5., hétfő
Szakmai igazgatónk a járványhelyzet miatt ideiglenesen online folytatja munkáját.
A Szegedi Röplabda Sportegyesület különleges helyzetbe került nyáron kinevezett szakmai igazgatója kapcsán.
- Már két hónap közös munka után is kiváló döntésnek érezzük Jan De Brandt kinevezését, viszont a járványhelyzet okozta edzéshiányok miatt szinte lehetetlenné vált a munkája teljeskörű elvégzése - mondta Varga Tamás. - Mindezek fényében Jannal konzultálva két döntést hoztunk meg: szerződését 2022. május 30-ig meghosszabbítjuk, illetve megegyeztünk, hogy a járvány második hullámának végéig hazájából, Belgiumból online végezheti munkáját. Reméljük, hogy mihamarabb lehetőség nyílik a közös munka gyakorlati folytatására is - zárta gondolatait az elnök.

Az internet segítségével a későbbiekben is továbbképzéseket tud tartani edzőinknek, illetve folytathatjuk a már elkezdett munkát a hosszú távú szakmai program kidolgozásában. Egyesületünk és Jan De Brandt emberileg és szakmailag is egymásra talált, így a pandémia sem tántorít el céljaink megvalósításától, és meggyőződésünk, hogy gyümölcsöző lesz ez a szakmai kapcsolat – ezt erősítettük meg a szerződéshosszabbítással.

– Szívszorító számomra, hogy máris ilyen változtatásra volt szükség a járvány miatt, a szakmai célok szem előtt tartása mellett az egészségem és a családom érdekében is – kezdte nyilatkozatát Jan De Brandt. – A közös munka nem áll meg, csak átalakul, ahogy most világszerte sokak számára. Reménykedem, hogy mielőbb visszatérhetek Szegedre, hiszen az SZRSE-családot máris a szívembe zártam. Az elmúlt két hónapban nem csak kiváló szakembereket ismertem meg, de remek barátokat is szereztem, és rengeteg lelkes gyermeket láttam. A röplabda tanítása számomra szenvedély, de akkor a leghatékonyabb, ha megvan a rendszeres és közös edzés lehetősége, hogy személyesen javítsunk ki és fejlesszünk minden egyes mozdulatot, ekkor éreznek rá igazán a fiatalok. Szükség van a biztató tapsra, a bátorító szavakra, a pacsikra, igazi jelenléttel lehet a legjobban fejlődni, de most erre kevesebb lehetőség van, mint amennyire a módszereim miatt szükség lenne. Szívből remélem, hogy mielőbb visszatér a munka a régi kerékvágásba, addig is minden jót kívánok a játékosoknak, az edzőknek és a stáb tagjainak! Remélem mihamarabb újra találkozhatunk! – köszönt el ideiglenesen a szakember.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2020. október 19., hétfő
Hír
2020. október 18., vasárnap
Hír
2020. október 17., szombat
Hír
2020. október 17., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com