SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. szeptember 15.
Enikő, Melitta

Jelszóigénylés

4/1-es mérleggel zárták a hétvégét a fiúk

Megosztás:
Megjelent: 2019. május 20., hétfő
7. és 11. helyen végeztek a gyermek és serdülő bajnokságban!

Fiú gyermek és serdülő csapataink fárasztó, nehéz, de egyben sikeres helyosztó mérkőzéseken vannak túl.

Szombaton a gyermek fiú csapatunk a 7-9. helyért küzdött Kazincbarcikán. A kiírt mérkőzések csúszás miatt felcserélődtek, így csapatunk a RÖAK Kaposvár ellen játszotta az első mérkőzését, ahol az első szettben több hiba is akadt szegedi oldalon, ez sajnos megbosszulta magát, így az ellenfél húzta be az első játszmát. A második szettben Somosi Levente nyitásaival, ami összesen 19 darab volt, és a többiek pontos játékával egalizálták az állást. Innentől kezdve szép, egyenletes játék jellemezte a csapatunk munkáját. A cserejátékosok és a libero is hozta a tőle elvárhatót, illetve a mérkőzés alatt teljesítményével kiemelkedett Varga Medárd és a már említett Somosi Levente.
Vegyész RC Kazincbarcika elleni első szettben ott folytatták a mérkőzést a fiúk, ahol az előző meccset abbahagyták. A második szettben rövidzárlat volt a csapatunk játékában, amelyen még az időkérések és a cserék sem segítettek. A további két etapban viszont sikerült összekapniuk magukat a szegedi fiúknak és újra szép játékot produkáltak. Kiemelten jól játszott Varga Tamás és Pintér Barnabás, illetve a csereként beálló játékosok is jó teljesítményt mutattak. Az első szett szépséghibáját tekintve, megérdemelten győzött a csapat.
Ezzel a két győzelemmel csapatunk megnyerte a csoportját, így a 7. helyen végeztek a bajnokságban!

Tatár Mihály U15 Fiú OGYB 7-9. hely
Szegedi RSE - Vegyés RC Kazincbarcika 3:1 (25:16)(16:25)(25:19)(25:23)
RÖAK Kaposvár - Szegedi RSE 1:3 (25:22)(8:25)(10:25)(14:25)

Szegedi RSE: Varga Tamás, Czakó Lóránt, Somosi Levente, Baranyi Dávid, Varga Medárd, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Szunyogh Szabolcs, Feier Tibor, Pintér BarnabásNem volt megállás, vasárnap a fiúk már a serdülő bajnokságban küzdöttek tovább Nyíregyházán, a 10-12. helyért. Az első mérkőzésüket a GLP Nyíregyháza csapata ellen játszották, ahol az első szettben az elejétől kezdve folyamatos előnnyel vezettek Gera Bálinték, de a 18. pontnál volt egy kis megingás a pályán. Ezen egy jól időzített időkérés segített, csapatunk így hozta az első szettet. A második etapban végig szoros volt az eredmény a két csapat között, majd megismétlődött a rövidzárlat a 18. pontnál és ezzel az ellenfél 4 pontos előnyre tett szert. (24:21)-es nyíregyházi vezetésnél beindították a rakétákat Janó Csongorék és hatalmas küzdelemben sikerült fordítani, s ezzel hozták a szegediek a szettet. A mérkőzés zárása már nem hozott nagy izgalmakat számunkra, stabil játékkal egy-egy jó szervasorozattal sikerül megnyerni az etapot és a mérkőzést is.
Ezt követően a SZESE Győr csapata állt a mieink ellen fel a pályára. A kezdő csapat végig jól játszva, és hatalmas energiával a jóval nagyobb ütőerőt képviselő ellenfelet meglepve megnyerte a szettjét, melyet elsősorban a jó szerváknak és sáncnak köszönhettek! A második etapban folytatták a szegedi fiúk a jó játékot, majd a bejátszási pontatlanságok miatt megakadt a támadójátékuk, melyet az ellenfél kihasználva egyenlített. A harmadik szettben két egymást követő rossz széria miatt 8 pontos hátrányba kerültek Vörös Szabolcsék, melyet nagy küzdelemmel 1 pontra sikerült végül csökkenteni, de sajnos a végjátékot már nem bírták megnyerni. A negyedik játszma jól indult, ám a győriek nem hagyták magukat, fordítottítottak az álláson. Minden erejüket összeszedve egy végső hajrával még sikerült felzárkóznia Czakó Lórántéknak, de a meccset már nem sikerült megnyerni. Fizikailag és pszichésen is elfáradtak a fiúk. Ezzel az eredménnyel a 11. helyen végezett a Szegedi RSE, a fiú serdülő bajnokságban.

Buzek László U17 fiú OSB helyosztó 10-12. hely
Szegedi RSE- GLP Nyíregyháza
3:0 (25:21)(26:24)(25:20)
SZESE Győr - Szegedi RSE 3:1 (18:25)(25:18)(25:23)(25:22)

Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Czakó Lóránt, Somosi Levente, Baranyi Dávid, Hernádi Marcell, Varga Medárd, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Szunyogh Szabolcs, Feier Tibor, Pintér Barnabás

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. szeptember 14., szombat
Hír
2019. szeptember 13., péntek
Hír
2019. szeptember 12., csütörtök
Hír
Hír
Képgaléria
Hír
2019. augusztus 26., hétfő
Hír
2019. augusztus 23., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com