Jelszóigénylés

A döntőig meneteltek fiú miniseink Debrecenben

Megosztás:
Megjelent: 2018. március 19., hétfő
Csapatunk magabiztos győzelmekkel kezdett, majd a Szolnoki RA diadalmaskodott a döntőben.

Március 17-én szombaton fiú mini csapatunk ezúttal Debrecenben vett részt az Országos Mini Bajnokság küzdelmeiben, a fiú mezőny számára ez volt a szezon 10. tornája.

A hosszú utazás miatt kissé fáradtan kezdett csapatunk a GLP Nyíregyháza ellen, de így is a kezünkben tudtuk tartani a játék irányítását. A fontos pillanatokban mindig megfelelően koncentráltunk, így hoztuk a kötelező győzelmet.

Az előző meccs melankolikussága sajnos folytatódott a házigazda elleni összecsapásunkon is, sok pontatlansággal játszottunk, de a támadásainkat pontokra tudtuk váltani. Az utolsó szettben kicsit magunkra húztuk ellenfelünket, ezért leginkább önmagukat kellett legyőznünk, de végül nem hagytunk esélyt a szépítésre a debreceni csapatnak, így magabiztosan nyertük meg csoportunkat.

A keresztjátékban a Hercules csapata ellen aztán összeállt a szegedi fiúk játéka, ennek köszönhetően a hibák és a nyitásrontások száma is minimalizálódott. Remek megoldásokkal, szép játékot bemutatva jutottunk be a döntőbe.

Az aranyéremért folytatott harcban mindkét együttes fáradtan kezdett a hosszú nap végén, a szolnokiak viszont hamarabb rendezték soraikat, így sikerült meglépniük. A hátrányát már nem tudta ledolgoznia a Szegedi RSE, így ellenfelünk szerezte meg a vezetést. Az első játszma elvesztése megtörte csapatunkat, a csalódottságból sajnos már nem sikerült kilábalni, és a stabilabb alapjátékot játszó szolnokiak egy sima második szettel szerezték meg a tornagyőzelmet.

GLP Nyíregyháza - Szegedi RSE 0:3 (6:25; 16:25; 11:25)
Szegedi RSE - DEAC 3:0 (25:7; 25:12; 25:22)
Szegedi RSE - Hercules SE Kisújszállás 2:0 (25:7; 25:7)
Szegedi RSE - Szolnoki RA 0:2 (20:25; 8:25)

Szegedi RSE: Papp Zsolt, Pintér Gergely, Fitor Patrick, Bálint Ákos, Pálinkó Máté, Elek Botond, Lázár Balázs, Pintér Barnabás, Tápai Bendegúz. Edző: Honti Szilárd.

 

Honti Szilárd - edző:

"Féltem a hosszú hétvége miatti edzések kihagyásától, és a játékot nézve a félelmem be is igazolódott. Sajnos nem sikerült a döntőre sem eléggé felrázni a csapatot, így kissé csalódottan újból a dobogó második fokára kényszerültünk. Gratulálok a szolnokiaknak és köszönet a szülők lelkes buzdításáért!"

 

Fotó: Kocsis Alíz

 

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com