Jelszóigénylés

A Hunnect Kft. továbbra is a szegedi röplabda mellett áll

Megosztás:
Megjelent: 2017. november 10., péntek
Újabb egy évre szóló együttműködést kötött a Szegedi RSE és a Hunnect Kft.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület 2005-ös megalakulása óta biztosítja a szegedi és környékbeli fiatalok számára, hogy a röplabda sportágban is kipróbálhassák magukat. Az egyesület elsődleges céljai az utánpótlás bázis folyamatos növelése, a korosztályos csapatok versenyeztetése, valamint a szabadidő- és tömegsportos mozgási lehetőség biztosítása az érdeklődők számára. Ezeket a célokat a támogatóink nélkül nem valósíthatnánk meg.

A Hunnect Kft. már ötödik éve egyesületünk mellett áll, és kiemelten támogatja a szegedi röplabdásokat. A klub működéséhez és fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy több olyan támogatót tudjunk magunk mellé állítani, aki hosszabb távon vállalja az együttműködést, mert a támogatásoknak köszönhető pozitív változások fenntartása csak így lehetséges.

Az együttműködésnek köszönhetően évről-évre növekedtek a csoportok és az edzők, segítők száma. Ma már a kezdeti 30-40 főről közel 200 főre emelkedett a klub sportolóinak száma. A megfelelő szakmai munka és az egyéb feladatok ellátását 17 fővel oldja meg a Szegedi RSE.

A vezetőség és a szakmai stáb rengeteg munkájának köszönhetően az elmúlt években látványos fejlődésen ment keresztül a Szegedi RSE, melynek eredményeként a 2017/2018-as versenyévre egy jelentős mérföldkőhöz érkezett egyesületünk. Megvalósítottuk egyik célunkat, hiszen a klub elindította saját nevelésű játékosaira alapozva női felnőtt csapatát az NBII-es bajnokságban, valamint újra férfi felnőtt csapatot is versenyeztetünk. Ennek a lépésnek a megtételéhez elengedhetetlen volt a jelenlegi támogatóink bizalma.

Az egyesület jövőbeni tervei között szerepel egy olyan NBI-es felnőtt csapat versenyeztetése is, amelyben a saját nevelésű játékosaink kaphatnak meghatározó szerepet. A célunk eléréséhez szükséges stabil háttér kialakításához a jelenlegi szponzoraink mellett folyamatosan keresünk új támogatókat is, akik azonosulni tudnak klubunk célkitűzéseivel, víziójával.

A jövőben is igyekszünk jó eredményekkel és szép sikerekkel meghálálni a támogatóink, köztük a Hunnect Kft. bizalmát is.

www.hunnect.hu

Köszönjük a Hunnect Kft. támogatását!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
Hír
2020. június 25., csütörtök
Hír
2020. június 23., kedd
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com