Jelszóigénylés

“A klubot csak dicséret illeti!”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 28., csütörtök
Főszponzorunk vezetője, Barna Zsolt hosszú távú együttműködésben gondolkodik.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. Ezúttal felnőtt csapataink névadó szponzora, a Vidux Kft. ügyvezető igazgatója, Barna Zsolt következik.Egyesületünkkel lánya, Sára révén került kapcsolatba, akinek a sportágválasztásnál a röplabda volt a legszimpatikusabb. A család minden tagja sportkedvelő, Barna Zsolt a triatlont, a squasht és a síelést is nagyon szereti, középiskolai éveiben pedig kézilabdázott.

– A gyerekektől elvárom a sportos életmódot, és a kollégáimnak is erősen javaslom. Örültem Sára választásának, hiszen a röplabda nagy hagyományokkal rendelkezik a városban. Emlékszem arra a pillanatra, amikor először léptünk be a Lila iskola tornatermébe. Rögtön Dávid Tiborékkal találkoztunk, azonnal egy szimpatikus légkörbe csöppentem. Láttam a belső viszonyokat, és gyorsan baráti kapcsolat alakult ki a vezetőséggel, így viszonylag korán nyitottam feléjük a szponzoráció kérdése kapcsán. Elkezdtünk egy kisebb együttműködést, és amint volt rá lehetőségem a cég fejlődése révén, mindig rátettünk egy lapáttal a támogatásra – mesélte a kezdetekről Barna Zsolt.


A Vidux Kft. ügyvezető igazgatójának sokat köszönhet az SZRSE, hiszen nem csak pénzügyileg támogat minket.


– Biztosítottunk egy irodát a csapat számára, jelenleg pedig a csarnoképítés ügyében igyekszem egyengetni az egyesület útját – folytatta nyilatkozatát Barna Zsolt. – Próbálok minden erőmmel segíteni, mert a röplabda olyan sportág, amely több támogatást érdemel a jelenleginél. Ha van időm, én is a helyszínen szurkolok az NB I-es meccseken. Sajnáltam, hogy nem tudták befejezni a szezont, de személyesen is megnyugtattam a fiúkat, hogy jó úton haladnak, és remekül dolgoznak. A klubot csak dicséret illeti, így hosszú távú együttműködésben gondolkodom – fogalmazott.

Iskolás évei alatt a matematika és a természettudományok álltak hozzá legközelebb, informatikus lett belőle, szakmájára pedig hobbiként is tekint, folyamatosan képzi magát. A Vidux- Kft. történetét 2000-ben kezdte írni, egy érdekes megkeresés fontos részlete kapcsán.

– Egészségügyi termékhez kértek tőlem segítséget a programozók, amelynek egyik eleme, a mozgások detektálása keltette fel a figyelmemet. Épp akkoriban tűnt fel a pénztárak biztonsági videórendszere, hiszen a rögzítés elég bonyolult volt, a kamerák nem követték a technológiai fejlődést. Eltűnődtem: ha a mozgás észlelését beépítenénk a rendszerbe, mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb lenne. Európában az elsők között építettünk ki erre egy megoldást, hogy csak mozgás esetén rögzítsenek a kamerák. Több bankot is megkerestünk, és az OTP Bank lehetőséget adott, az együttműködés pedig azóta is virágzó, ma már 13 ország 2000 bankfiókjában felelünk az OTP Bank biztonsági kameráiért, ahogy a Raiffeisen Bank magyar bankfiókjaiban is – árulta el Barna Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
Hír
2020. június 25., csütörtök
Hír
2020. június 23., kedd
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com