Jelszóigénylés

A legjobb 6-ban végzett csapatunk a Dág Kupán

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 16., kedd
Biztatóan indult, de nem sikerült a kitűzött cél.

Fiú gyermek csapatunk egy számukra különleges tornán vett részt a hétvégén, a Dág Kupán. Az U15-ös bajnokságban sajnos nem jutott döntőbe csapatunk, viszont ezen a tornán lehetőségük volt újra összemérniük tudásukat a gyermek korosztály legjobb csapataival.

Fiú gyermek csapatunk egészen Tatáig utazott a megmérettetésre. Az első csoportmeccsüket a Sümeg csapatával játszották, ahol az első játszmát jó játékkal, (25:19)-re magabiztosan meg is nyerték. A második játszmát (6:0)-ig Varga Tamás nyitásaival álomszerűen kezdte a csapat, viszont innentől szép lassan magunkra húzták ellenfelüket és végül elveszítették a játszmát. A harmadik, azaz a döntő játszmában leblokkoltak a szegedi fiúk, ami a mérkőzés végét jelentette. 
A következő csoportmeccsüket (az aznap névnapját ünneplő) Feier Tibor és csapata a házigazda Dág-2 ellen játszotta, ahol a cserejátékosok is szerephez jutottak és éltek is a lehetőséggel! Baranyi Dávidék 2:0-ás szettaránnyal meg is nyerték a mérkőzést! 
A 3 közé jutásért újabb hazai csapattal, a Dág-1-es alakulatával játszottak a fiúk. Egy jó első játszma után ismét megálltak a szegedi fiúk, és innentől kezdve nem sikerült felrázniuk magukat. Újabb vereséget szenvedtek, 2:1-es szettaránnyal. 
A 4-6. helyért játszhatott tovább a tisza-parti csapat, ahol az előző vereség jól láthatóan rányomta bélyegét a folytatásra. Alulmotiváltan és fásultan léptek a fiúk pályára amiből nem sikerült felébredniük. A Sümeg majd a Székesfehérvár elleni 2:0-ás vereség azt eredményezte, hogy a tornát a 6. helyen zárta a Szegedi RSE


Szegedi RSE játékos kerete: Janó Csongor, Czakó Lóránt, Varga Tamás, Varga Medárd, Somosi Levente, Elek Botond, Vörös Szabolcs, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Feier Tibor, Baranyi Dávid, Pálinko Máté
Vezetőedző: Varga Tamás
Másodedző: Csányi Dániel



Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com