Jelszóigénylés

A masszőrünk is NB I-es: Misi mindenre figyel

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 9., kedd
Férfi csapatunk rendkívül elégedett a sérülések számát is csökkentő Laczkó Mihály Lászlóval.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata folyamatosan fejlődik, és ez nem csak a pályán látszik, hiszen a szakmai stáb is évről évre népesebb és erősebb a klubnál. Tavaly már Nusser Elemér vezetőedző is kiemelte: az egyre profibb körülmények megteremtésében fontos, hogy egy kiváló masszőr is segít a játékosoknak. 

2019-ben Laczkó Mihály László, ismertebb nevén Misi Masszőr vette fel velünk a kapcsolatot, akihez Borsi Levente már több éve jár. Úgy gondolták, hogy a szakember az élvonalbeli együttesnek is segíthetne. Gyorsan kiderült, hogy ez remek ötlet volt, így már hivatalosan is a csapat masszőreként dolgozik.

Misi emberileg és szakmailag is főnyeremény, mindenki nagyon kedveli a személyiségét, és stábunk számára különösen szimpatikus, hogy folyamatosan képzi magát. A masszőr szakma minden egyes területén otthon van, minden részletre figyel, rendkívül komplex szolgáltatást nyújt. Nem csak sportmasszőr, hiszen a nyújtáshoz is rengeteg tippel szolgál a játékosoknak, illetve légzéstechnikai fortélyokat is ellestek tőle a srácok.

– Nagyon szeretek a fiúkkal dolgozni, remek társaságról van szó, és alig várom, hogy szorosabb legyen az együttműködés – kezdte nyilatkozatát Laczkó Mihály László, arra utalva, hogy a járványügyi korlátozások enyhítése után már a meccsek előtt is tud nekünk segíteni. – Versenyszerűen birkóztam, úszók is járnak hozzám, sőt, egy ultramaratonista is, így a profi sport közel áll hozzám. Persze ennél sokkal fontosabb tényező lehet, hogy a munkám egyszerre a hivatásom és a hobbim is, nagyon szeretem a szakmámat! Ezt értékelte az SZRSE, én pedig örültem a feladatnak, hiszen új kihívásról volt szó. Különösen büszke vagyok arra a visszajelzésre, hogy amióta a fiúkkal dolgozom, kevesebb a húzódás és egyéb sérülés. Ennek szerintem az az oka, hogy rendkívüli figyelmet fordítok a nyújtásra – véli a szakember.


A sportolói múltja egyébként nem akármilyen, hiszen birkózóként magyar bajnok is volt, illetve ifjúsági Európa-bajnokságon 5. helyen végzett. Ért a sportolók nyelvén, Misit mindenki nagyon szereti!

– Mindig olyan kezelést nyújtok a srácoknak, amire épp szükségük van. Egykori versenysportolóként tisztában vagyok vele, hogy nekik egy-egy rangadó miatt milyen fontos a formaidőzítés, a kezelések kialakításával ebben is tudok segíteni. Igyekszem olyan trükköket is mutatni nekik, amelyek edzéseken és mérkőzéseken hasznosítható, például páros nyújtásokat is begyakoroltak nálam – árulta el Laczkó Mihály László.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com