SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

A piacon is pattogott a röplabda!

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 1., hétfő
A Szegedi Röplabda Sportegyesület ismét meghívást kapott egy rendezvényre.

2018.09.30-án (vasárnap) került megrendezésre az V. Szegedi Civil Piac, mely program keretein belül lehetőséget kaptunk sportágunk népszerűsítésére.

Kis standunknál sokan megfordultak. Volt aki színezett, vagy kvízt töltött ki, de a legbátrabbak még az alapérintèseket is gyakorolhatták. A stand háziasszonyai Huszta Blanka és Nagymihály Nóra voltak, de az egysületből többen is megfordultak a helyszínen, pl. Strezeneczki Gyula a férfi csapatunk edzője, és az elnök, Varga Tamás is. Mindkettőjük csapata (utóbbi U17-es fiú serdülő) egy sikeres szombati napot tudhat maga mögött.

A miénkkel együtt összesen 22 standdal találkozhattak azok, akik a hét utolsó napján kilátogattak a Mars térre. A standolás lényege, hogy interaktív, látványos elemekkel szólítsuk meg a látogatókat. Az az érdeklődő, aki sikeresen elvégzett egy feladatot egy-egy szervezetnél, az „útlevelébe” pecsétet kapott. Kilenc pecsét összegyűjtése után az útlevelet ajándékra válthatta be. A standok mellett a téren egy  ugrálóvár és egy kisebb színpad is kihelyezésre került, ahol a nap folyamán gyermekelőadások várták a kisebbeket. A rendezvény idei témája az egészséges életmód, sport, aktív élet volt, ami tökèletesen megfelelt a röplabdázás filozòfiájának.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. február 16., szombat
Hír
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2019. február 13., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com