Jelszóigénylés

A piacon is pattogott a röplabda!

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 1., hétfő
A Szegedi Röplabda Sportegyesület ismét meghívást kapott egy rendezvényre.

2018.09.30-án (vasárnap) került megrendezésre az V. Szegedi Civil Piac, mely program keretein belül lehetőséget kaptunk sportágunk népszerűsítésére.

Kis standunknál sokan megfordultak. Volt aki színezett, vagy kvízt töltött ki, de a legbátrabbak még az alapérintèseket is gyakorolhatták. A stand háziasszonyai Huszta Blanka és Nagymihály Nóra voltak, de az egysületből többen is megfordultak a helyszínen, pl. Strezeneczki Gyula a férfi csapatunk edzője, és az elnök, Varga Tamás is. Mindkettőjük csapata (utóbbi U17-es fiú serdülő) egy sikeres szombati napot tudhat maga mögött.

A miénkkel együtt összesen 22 standdal találkozhattak azok, akik a hét utolsó napján kilátogattak a Mars térre. A standolás lényege, hogy interaktív, látványos elemekkel szólítsuk meg a látogatókat. Az az érdeklődő, aki sikeresen elvégzett egy feladatot egy-egy szervezetnél, az „útlevelébe” pecsétet kapott. Kilenc pecsét összegyűjtése után az útlevelet ajándékra válthatta be. A standok mellett a téren egy  ugrálóvár és egy kisebb színpad is kihelyezésre került, ahol a nap folyamán gyermekelőadások várták a kisebbeket. A rendezvény idei témája az egészséges életmód, sport, aktív élet volt, ami tökèletesen megfelelt a röplabdázás filozòfiájának.

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com