SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 20.
Rafael

Jelszóigénylés

A szegedi kemény mag újra a pályán

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 11., csütörtök
Különleges lehetőség előtt a gyermek csapatunk.

Mini fiú csapatunk hosszú kihagyás után folytatja az OMB-t a 6. fordulóval, míg fiú gyermek csapatunk egy nemzetközi tornán vesz részt Tatán. 

Az OMB 6. fordulója következik csapatunk számára. A mérkőzésekért egészen Kecskemétig fognak utazni Simon Benedekék, ahol a csoportjukban az Eger, Kazincbarcika és a házigazda Kecskemét csapata ellen fognak játszani. Honti Szilárd csapatára fontos torna vár, a szezon végezetével egyre kiélezettebbek a mérkőzések, a döntőbe jutásért minden pont számít!

Takács Dániel:
Szombaton Kecskemétre utaztok az OMB következő fordulójára. Utoljára a Szeged Kupán léptetek pályára. Milyen emlékeid vannak a tornáról? Melyik meccs volt a legemlékezetesebb? Melyik csapat az, aki ellen szívesen játszol vagy nagy kihívást okoz?

Jó volt, bár az nem annyira tetszett, hogy kettő csapatra voltunk bontva. A kecskemét első csapata ellen játszottunk először, az nem volt egy felemelő érzés, de utána a Szolnokot nagyon jó játékkal sikerült leküzdeni, ezt nagyon élveztem. A szolnok csapataival jóban vagyunk és ez élvezetesebbé teszi a mérkőzéseket.
Mióta röplabdázol? Miért szereted ezt a sportot?
Már négy éve az egyesületnél vagyok, azért szeretem, mert a csapattársaim mindig segítenek és egy szóval, összetartó a banda.
Szoktál izgulni meccs előtt? Két meccs között mit szoktál/szoktatok csinálni? Hogyan hangolódsz egy meccsre?
Igen, néha szoktam, bár belátom sok értelme nincs, hiszen csak koncetrálni kell és kész. Amikor van egy kis idő a meccsek között, akkor ki szoktunk menni levegőzni és kicsit játszunk is. Mielőtt megérkeznénk a helyszínre, a buszon szoktam pihenni és olyankor átgondolom a napot.

Fiú gyermek csapatunk egy számukra különleges tornán vesz részt, a Dág Kupán. Az U15-ös bajnokságban sajnos nem jutott döntőbe csapatunk, viszont ezen a tornán lehetőségük lesz újra összemérniük tudásukat a gyermek korosztály legjobb csapataival. Vezetőedzőjüket, Varga Tamást kérdeztük a torna lehetőségeiről. 

Varga Tamás:
Hétvégén egy különleges tornán vesztek részt a fiúkkal. Miért vállaltátok a részvételt? Miről fog szólni a torna? És számotokra miért lesz különleges?
Tatára utazunk Kiss Kálmán, a Dág edzőjének szervezésében egy tornára, amely több szempontból is érdekes lesz számunkra. Először is részt vesz egy Szlovák csapat, ami nemzetközivé tette a versenyt és mi ilyenen még nem vettünk részt. Másik szempont amiért szívesen neveztünk, hogy ott lesz az összes csapat az országból, akik a fiú U15-ben meghatározó szerepet töltenek be, és mivel számunkra ismét elúszott az országos döntő, ezért jó lesz megmérkőzni ezekkel az ellenfelekkel.
Hány csapat vesz részt rajta? Milyen eredménnyel lennél elégedett?
9 csapatos torna lesz és egy éremnek örülnék a legjobban.
A csapat teljes létszámban jelen tud lenni? Hogyan készültök?
Sajnos Szunyogh Szabolcsnak a hétvégi OGYB elődöntőn megsérült a bokája, így nagy valószínűséggel nem tud részt venni a tornán. A felkészülésben hangsúlyt kap a nyitás és nyitásfogadás és a mezőnyvédekezés, mert ha ezek a játékelemek jól mennek, akkor képesek vagyunk bárkit megverni.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. június 19., szerda
Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com