Jelszóigénylés

A szezon utolsó mérkőzése vár felnőtt női csapatunkra

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 23., kedd
A Röpke ellen lépnek pályára Nagy Mínáék Kecskeméten.

Felnőtt női csapatunk a Röpke SE ellen zárja az NBII-es Női Bajnokság Keleti csoportjának rájátszását. 

Csapatunk a negyedik helyen áll 22 ponttal, őket előzi meg Kispest SE 28, majd a hétvégi ellenfelünk a Röpke SE 32 ponttal. A legutóbbi mérkőzésén a Szegedi RSE parádés játékkal, magabiztosan győzte le ellenfelét, ezzel a tabellán közelebb osont, de nem előzte meg a fővárosi gárdát, így lecsúszott a képzeltbeli dobogóról. Hétvégi ellenfelünk ellen a szezon folyamán nehéz mérkőzéseket játszottunk. Eddigi mérlegünk a következő a kecskemétiek ellen:
Szeptember 29. szombat: Röpke SE - Szegedi RSE 3:1 (25:22)(26:28)(25:13)25:20)
Március 1. péntek : Szegedi RSE - Röpke SE 0:3 (19:25)(17:25)(14:25)
Visszatekintve a legutóbbi teljesítményére a csapatnak, bízhatunk egy szoros és izgalmas mérkőzésre, mellyel méltóképp búcsúzhatnak a bajnokságtól. 

Nagy Mína:

A rájátszás utolsó mérkőzése következik a csapat számára. Remek játékkal búcsúztatok a hazai pályától. Milyen érzésekkel emlékezel vissza erre a mérkőzésre?
Az utolsó hazai mérkőzésünk szerintem méltó lezárása volt a hazai pályán nyújtott teljesítményeinknek. A csapaton érződött, hogy teljesíteni szeretne, de ezt a hangulatot oldotta az is, hogy a helyzetünk stabilizálódni látszik a rangsorban. Nagyon élvezetes volt ilyen körülmények között a szurkolóink buzdítása mellett játszani.
Nehéz ellenfél a Röpke csapata. Szerinted a legutóbbi teljesítményt átmentve sikerülhet szettet rabolni, esetleg győzni ellenük?
Szerintem a Röpke ellen nem lehetetlen a győzelem, a csapattól minimum olyan összeszedettséget kívánna, mint amit a legutóbbi meccsen is sikerült produkálni. Az esélyünk megvan arra, hogy szettet nyerjünk, vagy akár egy egész meccset is, de ehhez a sok apró hibát ami a csapat játékában jelen van, nagymértékben kellene tudnunk csökkenti.
Mondhatni tét nélkül vágtok bele ebbe a mérkőzésbe, hiszen biztos a 4. helyetek a csoportban. Mennyire vagy elégedett ezzel a helyezéssel?
Szerintem a csapatunk érzi, hogy ennél a helyezésnél jobbra is képes lett volna. De ezt a csalódottság érzést arra kell felhasználnunk, hogy erre emlékezve, a játékunkat még inkább javítani akarjuk. Voltak olyan szettek az idei meccseken, amelyekben olyan magabiztos és pontos játékot tudtunk felmutatni, amellyel sok esélyünk lehet jövőre elől végezni. Ugyanakkor azt sem lehet elfeledni, hogy ez az első évünk ebben a felállásban, illetve a csapat átlagéletkora sokkal alacsonyabb, mint más felnőtt csapatoké. Ilyen tekintetben ez az eredmény mégis biztató.
Hogyan telt a Húsvét?
A húsvét kellemesen telt és elég aktívan. Sok sütemény készült és a tojásfestést is újból gyakorolhattuk. A hétfői napon a locsolkodóknak és a sok szódavíznek köszönhetően, a család női tagjait a hervadás veszélye nem fenyegeti ebben az évben sem!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com