Jelszóigénylés

Anna az OSB fordulóról

Megosztás:
Megjelent: 2013. október 12., szombat Forrás: szrse.hu
Szombat reggel a rókusi Tesco parkolójában gyülekezett a csapat, fél tízre már mindenki megérkezett. A kisbuszban Magdi, Lili, Dorci, Lujzi és Gréti utazott az edzőnkkel, Elemérrel, és sofőrünkkel, Pista bácsival, aki már rengeteg meccsre elkísért bennünket.

Szombat reggel a rókusi Tesco parkolójában gyülekezett a csapat, fél tízre már mindenki megérkezett. A kisbuszban Magdi, Lili, Dorci, Lujzi és Gréti utazott az edzőnkkel, Elemérrel, és sofőrünkkel, Pista bácsival, aki már rengeteg meccsre elkísért bennünket. Az autóban Kata, Katica, Lívia és én ültünk. Viki a meccs helyszínén várt minket. Békéscsaba felé vettük az irányt, ami másfél órás utat jelentett, ám nagyon jól szórakoztunk mindannyian. A kocsiban sokat beszélgettünk különböző zenekarokról, koncertekről, Tibi edzősködésen túli, zenekari pályfutásáról. A lemezgyűjteményből az egyik Pink Floyd albumot választottuk, és azt hallgattuk az út alatt.

Megérkeztünk Békéscsabára, az autóval tettünk egy kört a környéken, majd mindenki kiszállt, és szemügyre vette a tornatermet. A pályán már javában folyt a mérkőzés, Békéscsaba játszott Eger ellen. Az eredmény 3:1 lett Békéscsaba javára. Úgy láttuk hasonló esélyekkel indulunk a két csapathoz képest, ha koncentrálunk van lehetőség a győzelemre. Felszaladtunk az öltözőbe, akinek szükséges volt, az feltekerte a térdére, bokájára, csuklójára a fáslikat, és felvettük az új edző cipőket. Lili készített pár fonatot a hosszú hajúaknak, végül pedig meccs előtt bekaptunk pár falatot, majd siettünk melegíteni. Közben Tibi sok képet készített, lettek fotók arról ahogy lépcsőzünk, gimnasztikázunk, de készültek csoportképek is. Ezután bekocogtunk a terembe, ahol először Egerrel kellett megmérkőznünk.

A játék jól indult, ám hamar elég szoros lett a küzdelem, ahogy mindekét csapat kezdett belejönni a játékba. Sok jó ütést mértünk a másik csapatra, a szervákban viszont néha rontottunk. A mezőnymunkánk jó volt, a végére lehett látni, hogy fáradunk egy kicsit. Izgalmas mérkőzés volt, az eredmény végül 3:2 lett Eger javára.
A következő meccs előtt volt 5 percünk szusszanni egyet. Újratöltöttük a vizes palackokat, és az öltözőben csokievés közben Gréti telefonjáról a Motivációt hallgattuk, ami nem más, mint egy csomó fantasztikus és bölcs filmbéli idézet egy videóban, a szöveg alatt halk, lassú zenével. Ezután szaladtunk is vissza a terembe. Úgy gondolom, a mérkőzés alatt sok tapasztalatot szereztünk, láttuk melyek azok a dolgok amire még rá kell erősítenünk. A meccset Békéscsaba nyerte, az eredmény 3:0 lett.

Az öltözőben átcseréltük a ruháinkat, és fáradtan szálltunk be a buszba és a kocsiba. Visszafelé többnyire pihentünk, az Everflow egyik albuma halkan szólt a lejátszóból. Hat óra körül már otthon is voltunk, és ki busszal, villamossal, ki kocsival ment haza.

 

Goll Anna

 

Szegedi RSE: Piller Lili, Szalai Lujza, Horváth Lívia, Gardi Magdolna, Goll Anna, Kócsó Katalin, Schimpl Viktória, Krnács Kata, Molnár Dóra
Edző: Nusser Elemér

Eredmények:
Eger - Szegedi RSE 3:2
Szegedi RSE - Békéscsaba 0:3

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com