Jelszóigénylés

Az egészségnél nincs fontosabb!

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 13., péntek
Szombaton és vasárnap nincs meccsünk, várjuk a szövetség véleményét.

Két napja még úgy volt, hogy ez a cikk beharangozza négy korosztályos csapatunk hétvégi bajnoki szereplését, de az élet átírta a forgatókönyvet. Pontosabban a koronavírus-járvány, hiszen a második hullám miatt hozott kormányrendelet és az egyre több kontaktlehetőség és karantén miatt az elmúlt napokban szinte óráról órára változott a helyzet.
Leány serdülő fekete és fiú serdülő csapatunk mérkőzéseit a házigazda klub mondta le, leány serdülő narancs együttesünk pedig nem tudott volna elegendő létszámban kiállni. Vezetésünk végül úgy döntött, hogy az U21-es csapat mérkőzését lemondja, így hétvégén nem lesz meccsünk. 

Egyelőre sok a kérdés, és csak egy a biztos: a játékosok, az edzők és stábtagok, valamint hozzátartozóik egészségénél nincs fontosabb. Az edzések egyelőre folytatódhatnak, de a sok utazás komoly kockázati tényezőt jelent.

– Én is hangsúlyoznám újra: az egészségnél nincs fontosabb! – kezdte nyilatkozatát Hegedűs Tamás elnökhelyettes. – A fordulók lebonyolításának sportorvosi része bizonytalan, hiszen az iskolába járás már annyi kontaktlehetőséget hordoz magában, hogy egyre nehezebb megítélni, valaki egészségesen érkezik-e egy fordulóra, vagy sem. Aggodalmunkat jeleztük a szövetség felé is, a szervezet pedig hétfőig minden szakember és klub véleményét kikéri. A válaszokból levonják a megfelelő következtetéseket, kíváncsian várjuk, milyen döntés születik. Egyesületünk a szülők és az edzők véleményét is kikérte, a válaszok alapján mi is döntéseket hozunk majd, szükség esetén átalakítjuk az edzésrendet. Sajnos mi csak sportolóknak adhatunk felmentő igazolást a kijárási tilalom alól, így a szülők is nehéz helyzetben vannak, ha este szeretnének elmenni gyermekükért. Jövő héten biztosan több információnk lesz, de addig felelős döntést kellett hoznunk, ezért nem lesz mérkőzésünk. Az SZRSE-család minden tagjára gondolnunk kell, mindent megteszünk az egészségükért.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
2020. november 22., vasárnap
Hír
2020. november 20., péntek
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com