Jelszóigénylés

Az idei volt az egyik legjobb hollókői edzőtábor

Megosztás:
Megjelent: 2020. augusztus 31., hétfő
A tréningek mellett a programok is tökéletesen szolgálták a serdülők felkészülését.

Több éves hagyomány, hogy leány serdülő csapatunk Hollókőn edzőtáborozik, ezúttal négy napot töltött az együttes a bevált helyszínen. Ezzel nem csak a bajnoki szezonra készültek a fiatalok, hiszen vasárnap hazai rendezésű tornán is bizonyítani akarnak.Csányi Roland vezetőedző rendkívül elégedetten értékelte az elmúlt napokat, úgy érzi, nem csak a tréningeken, de a többi programon is minden a tervek szerint alakult.

– Mivel az összeszokás volt a fő cél, a kemény munka mellett a csapatépítésre is komoly hangsúlyt fektettünk – kezdte a beszélgetést a szakember. – A vasárnap délutánt közös kirándulással töltöttük, jártunk Galyatetőn, a kilátó után fagyizás volt a program Parádon, majd a Recski Nemzeti Emlékparkban is jártunk. Esténként is együtt voltunk, a nagy kártyapartik alatt is remek volt a hangulat. Sokat beszélgettünk a lányokkal, és a visszajelzésekből is úgy érzem, hogy jó állapotban várjuk az előttünk álló feladatokat – hangsúlyozta, majd összegzésként hozzátette: az idei volt az egyik legjobb hollókői edzőtábor.A tréner kiemelte: Honti Szilárd vállalta, hogy csatlakozik a társasághoz, így volt edzői segítség, amiért az egész csapat nagyon hálás, így még gördülékenyebb és hasznosabb volt a munka.

Nincs idő a pihenésre: vasárnap már hazai rendezésű korosztályos tornán lép pályára a csapat, méghozzá nem akármilyen riválisok ellen, hiszen az MTK, az UTE és a BVSC is elfogadta a meghívást Szegedre.

– Látszott a lányokon, hogy motiváltan dolgoznak, hiszen a torna után ismét hazai pályán játszhatnak, mivel a korosztályos bajnokság első fordulójának is mi adunk otthont. Bő kerettel dolgoztunk, amelynek minden tagját késznek érzem az új kihívásokra. A lányok egészen fel voltak villanyozva a közös edzőtábor alatt, jól haladtunk, így már alig várjuk az idény rajtját! – nyilatkozta Csányi Roland.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com