Jelszóigénylés

“Az SZRSE mindig is a második családom volt”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 19., kedd
Szakvizsgája után Filep Anna örömmel visszatérne az edzői feladatokhoz.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. Ezúttal jegyzőkönyvvezetőnk, Filep Anna következik.Anna 2005-ben, egyesületünk első versenyszezonjában csatlakozott hozzánk, akkor még mini játékosként. Végigjárta a korosztályos csapatokat, de az érettségi előtt úgy döntött, a következő időszakban a tanulásra koncentrál. 2015-ben csatlakozott a stábunkhoz, miután első SZRSE-s edzője, Dávid Tibor megkereste.

– Másodedzőt keresett a szupermini csapathoz, megtisztelő volt, hogy rám gondolt. Annyit mondott, hogy nézzek meg egy edzést. Gyakorlatilag észre sem vettem, és már tréner lett belőlem, hiszen a Lila iskola közegéből haza sem akar menni az ember, ha szereti a röplabdát – mesélte a kezdetekről Filep Anna.

A tréningek mellett a jegyzőkönyvek vezetésében is mindig segítséget nyújt nekünk, ebben a szezonban Anna volt a felelős az NB I-es mérkőzéseinkért is. Az idényben már nem vállalt edzői feladatot, ugyanis szakvizsgájára készül.


– Fogorvosként végeztem 2017-ben, most pedig a parodontológus szakképzésen veszek részt. A klinikán kezd visszaállni az élet, így most a tanuláson kívül is bőven akad feladat. Novemberben lesz a szakvizsga, ha nem szól közbe a járvány, utána pedig szívesen visszatérnék az edzői feladatokhoz. Nagyon szeretek a gyerekekkel dolgozni! – hangsúlyozta.

Most ugyan tanulmányaira koncentrál, de közösségünk aktív tagja maradt: ebben a szezonban megbízták háttérmunka feladatokkal is, amelyeket örömmel vállalt, és az elmúlt hetekben, a járvány okozta nehéz időszakban is támogatott minket.

– Mérkőzések híján most nincs feladat, de az irodában dolgozókkal tartottam a kapcsolatot, próbáltam részt venni a közösségépítésben, a munkatársak motiválásában, a főzés kihíváshoz csatlakozva recepteket is küldtem. Örülök, ha bármiben segíthetek a többieknek, hiszen az SZRSE mindig is a második családom volt – jegyezte meg Filep Anna, akinek szívből szurkolunk a záróvizsgához!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com