Jelszóigénylés

Bálint Viktória és Szatmári Júlia az U16-os válogatottban

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 2., péntek
Az edzőmeccsek után Viki nyilatkozott a felkészülésről.

Október 27-31. között a Folyondár utcában zajlott az U16-os leány válogatott edzőtábora, melyet Halász Márta szövetségi kapitány vezényelt. 

Az előző Vasas U19/21 elleni gyakorlást követően a második edzőmérkőzésüket a Gödöllői RC U17/19-es csapata ellen játszották a lányok. A hullámzó teljesítmény és a sok ki nem kényszerített hiba miatt a találkozót 6:4-re a gödöllői gárda nyerte. A szerdai zárónapon az MTK-t fogadta a válogatott párhuzamosan két pályán. Fáradtan kezdték a lányok a találkozót, nehezen lendültek játékba. Az utolsó szettekben mindkét parketten győzelemmel zárták a barátságos mérkőzést, így a végén igazságos döntetlen született (5:5). Legközelebb decemberben tart válogatott összetartást Halász Márta szövetségi kapitány, ahol a mostanihoz hasonló edzésekkel és edzőmérkőzésekkel készül majd a nemzeti együttes a januári Eb-selejtezőre.

Milyen helyzetben ért a hír, hogy bekerültél a válogatottba? Számítottál rá?
Bálint Viktória: Nem ért váratlanul, mert nyáron voltam válogatott edzőtáborban, ahol sajnos megsérültem, így nem tudtam menni a csapattal meccsre.
Milyen a hangulat a csapatban? Mindenkit ismersz? Kivel vagy jóban?
Bálint Viktória: Nagyon jó volt az egész csapat hangulata ebben a pár napban, szinte már mindenki ismer mindenkit.

Miben másabb egy edzés a saját egyesületetekéhez képest? Szigorúbb, esetleg nagyobbak az elvárások?
Bálint Viktória: A válogatottban naponta kétszer voltak az edzések, ami 2 és fél órásak voltak. Egy edzésen legalább 3 edző velünk volt, de megesett, hogy még többen csatlakoztak hozzájuk. Az edzések „szigorúbbak”, de szinte nem is nagyon kellett ránk szólni, mindenki tette a dolgát, hisz tudjuk, hogy megtiszteltetés, hogy itt lehetünk.
A januári Eb selejtezőre készültök, van benned izgalom? Gondoltok már az ottani mérkőzésekre vagy csak a jelenlegi munkára koncentráltok?
Bálint Viktória: Én most csak a jelent tartottam szem előtt, nekem ez a legfontosabb.

Képek, információk: MRSZ Utánpótlás

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com