SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 20.
Fábián, Sebestyén

Jelszóigénylés

Bemutatkozott a felnőtt férfi csapatunk új vezetőedzője

Megosztás:
Megjelent: 2019. június 26., szerda
Nusser Elemér 9 év után visszatér a szegedi röplabdához!

Varga Tamás, egyesületünk elnöke bemutatta a Lila iskola tornatermében a Szegedi RSE új vezetőedzőjét, a visszatérő Nusser Elemért.

Feladó játékosként kezdte pályafutását. A 80-as években bronzérmet szerezett a Délép SC csapatában, emellett az akkor magyar válogatott játékosaként is helytállt. A Medikémai-Szeged csapatának másodedzőjeként Magyar Bajnoki címet szerzett 1995-ben. Ez a siker Szeged városának első csapat bajnoki címét jelentette labdajátékban! 
2006-ban kisebb kihagyás után csatlakozott újból az egyesülethez, ahol azonnal el is kezdte a közös munkát az U15-ös, U17-es csapatokkal. 2008-ban a fiú serdülő csapattal korosztályos bajnok lett. Az akkori csapatban játszott az a Csányi Dániel és Bitó Attila is, akik most szintén visszakerültek Elemér kezei alá. Emellett a felnőtt férfi csapat vezetőedzőjeként is tevékenykedett, közel 4 éven át. Az akkori csapatokban Strezeneczki Gyula, Inhoff Attila, Fülöp Norbert, Filius István, Csányi Roland, Kiss Gábor és Bondor Tamás is megfordult, így a jelenlegi keretből több játékosnak sem ismeretlen a közös munka. Az NBI-es HPQ Szeged legnagyobb eredménye a 2009/2010-es szezonban az Extraligában szerzett negyedik helyezés volt! Jelenleg a Szeged és Térsége Eötvös József Gimnázium, Általános Iskola testnevelő tanáraként dolgozik.Sok sikert kívánunk a közös munkához!
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com