SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 19.
Gyárfás

Jelszóigénylés

Bronzérmes a fiú mini csapatunk Kecskeméten!

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 15., hétfő
Remek játékkal, lelkesen küzdötték fel magukat a dobogóra.

Mini fiú csapatunk az OMB 6. fordulóját játszotta Kecskeméten.

Elsőként érkezett meg csapatunk a helyszínre, ahol egy rögtönzött házi versennyel melegítettek be a Kecskemét elleni kezdésre. Mindezek ellenére mégis álmoskás játékot mutattak az első mérkőzésen a szegedi fiúk. Rengeteg pontatlanság és fel nem ismert pontvesztési/pontszerzési lehetőség elmulasztása jellemezte a találkozót.
Két mérkőzés pihenőt követően a messziről jött ellenfelünk, a Kazinbarcika ellen már sokkal meggyőzőbb játekot mutattak a fiúk. Javult a mezőnymunka, ennek köszönhetően a támadások befejezése is eredményesebb lehetett. Szép játékot játszva, magabiztos győzelmet aratott a csapatunk.
Pihenni nem volt idő, egyből következett a csoport utolsó meccse az egriek ellen, akik nem a várt játékukat hozták, ezt sikerült is kihasználnia a fiainknak. Mikle-Baráth Milán és Tápai Bendegúz ütései rendre pontot hoztak, amivel dagadt az előnyünk. Továbbra is megmaradt a stabil mezőnymunka, így nem volt kérdés, hogy ki nyeri a párharcot.
A szekér haladt tovább, pihenő nélkül jöhetett a Tisza-parti elődöntő a Szolnok ellen. Jól indult a meccs, Lázár Balázs és Fitor Patrick húzta a csapat szekerét. A szett felére elfogyott a lendület és sorba jöttek a hibák, így tetemes hátrány keletkezett, amin nem sikerült szépíteni a szett végére. A forduló után viszont újból jól indultak a mieink. Simon Benedek-Elousta Dzsafar alkotta duó hajtotta a csapatot, kiegészülve a két Máté (Szepesi, Verebes) alkotta párossal. Mint az előző szettben, itt is alábbhagyott a lendület és a támadások is gyengültek. Ennek következtében nem sikerült egyenlíteni, és küzdeni a döntőért.
Hatalmas elánnal kezdte csapatunk a bronzmeccset. Okos szervákból, sok potyalabdára kényszerítve sikerült az ellenfél támadásait gyengíteni. Emellett a csapat tartotta az aznapra jellemző stabilitását, és néhány bravúros mentést is mutatva, szinte lehetetlen volt, hogy a mi térfelünkön pattanjon le a labda. Nem remegtek meg a kezek, jöttek a rizikós megoldások is gyakran, amik meg is hozták a várt győzelmet!

U13 Fiú OMB, Kecskemét
KESI B - Szegedi RSE 3:0 (25:9)(25:19)(25:19)
Szegedi RSE - Vegyész RCK II. 3:0 (25:13)(25:11)(25:7)
EVSI - Szegedi RSE 0:3 (21:25)(18:25)(23:25)
Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE 2:0 (25:16)(25:16)
Szegedi RSE - KESI A 2:0 (25:17)(25:19) 3. helyA bronzérmes Szegedi RSE csapata: Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Takács Dániel, Fitor Patrick, Verebes Máté, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Pintér Gergely 
Vezetőedző: Honti SzilárdSzurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Képgaléria
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com