Jelszóigénylés

Bronzérmes a fiú mini csapatunk Kecskeméten!

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 15., hétfő
Remek játékkal, lelkesen küzdötték fel magukat a dobogóra.

Mini fiú csapatunk az OMB 6. fordulóját játszotta Kecskeméten.

Elsőként érkezett meg csapatunk a helyszínre, ahol egy rögtönzött házi versennyel melegítettek be a Kecskemét elleni kezdésre. Mindezek ellenére mégis álmoskás játékot mutattak az első mérkőzésen a szegedi fiúk. Rengeteg pontatlanság és fel nem ismert pontvesztési/pontszerzési lehetőség elmulasztása jellemezte a találkozót.
Két mérkőzés pihenőt követően a messziről jött ellenfelünk, a Kazinbarcika ellen már sokkal meggyőzőbb játekot mutattak a fiúk. Javult a mezőnymunka, ennek köszönhetően a támadások befejezése is eredményesebb lehetett. Szép játékot játszva, magabiztos győzelmet aratott a csapatunk.
Pihenni nem volt idő, egyből következett a csoport utolsó meccse az egriek ellen, akik nem a várt játékukat hozták, ezt sikerült is kihasználnia a fiainknak. Mikle-Baráth Milán és Tápai Bendegúz ütései rendre pontot hoztak, amivel dagadt az előnyünk. Továbbra is megmaradt a stabil mezőnymunka, így nem volt kérdés, hogy ki nyeri a párharcot.
A szekér haladt tovább, pihenő nélkül jöhetett a Tisza-parti elődöntő a Szolnok ellen. Jól indult a meccs, Lázár Balázs és Fitor Patrick húzta a csapat szekerét. A szett felére elfogyott a lendület és sorba jöttek a hibák, így tetemes hátrány keletkezett, amin nem sikerült szépíteni a szett végére. A forduló után viszont újból jól indultak a mieink. Simon Benedek-Elousta Dzsafar alkotta duó hajtotta a csapatot, kiegészülve a két Máté (Szepesi, Verebes) alkotta párossal. Mint az előző szettben, itt is alábbhagyott a lendület és a támadások is gyengültek. Ennek következtében nem sikerült egyenlíteni, és küzdeni a döntőért.
Hatalmas elánnal kezdte csapatunk a bronzmeccset. Okos szervákból, sok potyalabdára kényszerítve sikerült az ellenfél támadásait gyengíteni. Emellett a csapat tartotta az aznapra jellemző stabilitását, és néhány bravúros mentést is mutatva, szinte lehetetlen volt, hogy a mi térfelünkön pattanjon le a labda. Nem remegtek meg a kezek, jöttek a rizikós megoldások is gyakran, amik meg is hozták a várt győzelmet!

U13 Fiú OMB, Kecskemét
KESI B - Szegedi RSE 3:0 (25:9)(25:19)(25:19)
Szegedi RSE - Vegyész RCK II. 3:0 (25:13)(25:11)(25:7)
EVSI - Szegedi RSE 0:3 (21:25)(18:25)(23:25)
Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE 2:0 (25:16)(25:16)
Szegedi RSE - KESI A 2:0 (25:17)(25:19) 3. hely



A bronzérmes Szegedi RSE csapata: Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Takács Dániel, Fitor Patrick, Verebes Máté, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Pintér Gergely 
Vezetőedző: Honti Szilárd



Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com