Jelszóigénylés

“Büszke vagyok, hogy az SZRSE-család mozgatórugója lehetek”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 2., szombat
Cikksorozatunk harmadik részében Bondor Tamás ügyvezető-helyettes mutatkozik be.

Új cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. A harmadik részben Bondor Tamás mutatkozik be, aki ügyvezető-helyettesként dolgozik nálunk.Játékosként Kecskemétről igazolt hozzánk, és 2011-ig felnőtt csapatunk tagja volt, majd az SZTE EHÖK SE szakosztályvezetője lett. Az egyetemi egyesületnél az utánpótlás csapatok kapcsán állandó kapcsolatban volt az SZRSE-vel, majd az együttműködés szorosabb lett, hiszen a társaság klubunkhoz csatlakozott. Bondor Tamás 2016-tól segít a háttérmunkában.

– Elsőként a honlapot kezeltem, a kommunikáció kialakításában vettem részt, majd pályázatírói gyakorlatom révén a központi sportágfejlesztési programok elszámolásában is segítettem. Később a készletnyilvántartás kialakításában is részt vettem, majd a versenyeztetési feladatokba is bekapcsolódtam, jelenleg pedig a komplex irodai munka koordinálása a fő feladatom, természetesen az elnökséggel karöltve. A TAO-elszámolások felelőssége az enyém, beleértve a működési költségek, bérek, sportfelszerelések és sporteszközök dokumentációját, illetve emellett a technikai hátteret biztosítom a felnőtt együtteseinknél – mesélt munkájáról a szakember.

Nagyon örült, amikor újra az egyesületünk tagja lett, hiszen hatéves szakosztályvezetői tapasztalata révén rögtön komoly bizalmat kapott a klubvezetéstől.
– Ezt a nyitottságot azóta is igyekszem meghálálni. Jó volt látni, hogy az elmúlt években mennyit gyarapodtunk, gyerekek, edzők és irodai dolgozók létszámában is komoly fejlődést mutattunk. Büszke vagyok, hogy az SZRSE-család mozgatórugója lehetek, örömmel tölt el, hogy az előrelépéshez hozzájárulhattam. Hálával tartozom Varga Tamásnak, Dávid Tibornak és Hegedűs Tamásnak, hiszen minden kérdéskörben bizalommal fordulnak hozzám, számítanak a véleményemre – hangsúlyozta.

A járványhelyzet alaposan átalakította az irodai munkánkat, ennek szervezésében kulcsszerepe volt Bondor Tamásnak.

– Korán meghoztuk a felelősségteljes döntést az edzések leállításával. Az ezt követő négy hét embert próbáló volt, több feladatvégzést követelt, mint egyébként. Újfajta munkavégzésre álltunk át az irodai működésben, és sok egyeztetéssel járt a klubot érintő kérdésekben a döntéshozatal előkészítése és az edzői feladatkörök megszervezése is. A nehezén túl vagyunk, és most már nagyon hiányzik a társaság, az iroda, a csapat. A Lila iskola termének légkörét is jó lenne már újra érezni, ahogy a társasági életet is – jegyezte meg.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com