Jelszóigénylés

Csoportgyőztes az NBII-es férfi csapatunk!

Megosztás:
Megjelent: 2019. március 14., csütörtök
Hétvégi sikerével behozhatatlan előnyre tett szert csoportjában a Szegedi RSE.

Az egész éves magabiztos menetelésnek meg lett a gyümölcse, a rájátszás első mérkőzésén már eldőlt, hogy csoportja élén végez Fülöp Norbert és csapata.

Az alapszakaszban 16 mérkőzésből mindössze két fájó vereséget szenvedett el a Szegedi RSE, és ez az eredmény elegendő volt ahhoz, hogy a rájátszást nagy előnyről kezdjék meg a fiúk. A Kistext SE elleni győzelemmel 14 pontos előnyre tett szert csapatunk, hiszen 43 ponttal toronymagasan a Közép csoport első helyét birtokoljuk, minket a Röpke SE követ mindösszesen 29 ponttal, de egy lejátszott mérkőzés hátrányban. Még három mérkőzés vár ránk a rájátszás zárásáig, vagyis összesen 9 pont szerezhető, így ezeket már a Közép csoport győzteseként tét nélkül, önfeledt játékkal játszhatják le Bodnár Lajosék
A Nyugati csoportban a ZTE csapata már bebiztosította első helyét, a Keleti csoportot a MEAFC-Miskolc vezeti, bár itt még nem dőlt el matematikailag az első hely sorsa, bár a miskolciak egy győzelemre vannak a biztos első helytől.
A három csoport győztesei részvételével tervezett döntőben tehát a Nyugati csoportot a ZTE, a Közép csoportot pedig a Szegedi RSE képviseli, hozzájuk csatlakozik a Keleti csoportban még egymással versengő MEAFC-Miskolc vagy Pénzügyőr SE Debrecen csapata.


A csapat következő rájátszásbeli mérkőzése március 24-én 16 órától lesz hazai pályán, a Lila iskola tornatermében, ellenfelük a kecskeméti Röpke SE lesz. 
Várjuk tehát a folytatást és az időpontokat, hogy mikor szurkolhatunk csapatunknak a döntőben és azért, hogy városunknak újra NBI-es férfi röplabda csapata legyen!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com