SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Csoportgyőztes az NBII-es férfi csapatunk!

Megosztás:
Megjelent: 2019. március 14., csütörtök
Hétvégi sikerével behozhatatlan előnyre tett szert csoportjában a Szegedi RSE.

Az egész éves magabiztos menetelésnek meg lett a gyümölcse, a rájátszás első mérkőzésén már eldőlt, hogy csoportja élén végez Fülöp Norbert és csapata.

Az alapszakaszban 16 mérkőzésből mindössze két fájó vereséget szenvedett el a Szegedi RSE, és ez az eredmény elegendő volt ahhoz, hogy a rájátszást nagy előnyről kezdjék meg a fiúk. A Kistext SE elleni győzelemmel 14 pontos előnyre tett szert csapatunk, hiszen 43 ponttal toronymagasan a Közép csoport első helyét birtokoljuk, minket a Röpke SE követ mindösszesen 29 ponttal, de egy lejátszott mérkőzés hátrányban. Még három mérkőzés vár ránk a rájátszás zárásáig, vagyis összesen 9 pont szerezhető, így ezeket már a Közép csoport győzteseként tét nélkül, önfeledt játékkal játszhatják le Bodnár Lajosék
A Nyugati csoportban a ZTE csapata már bebiztosította első helyét, a Keleti csoportot a MEAFC-Miskolc vezeti, bár itt még nem dőlt el matematikailag az első hely sorsa, bár a miskolciak egy győzelemre vannak a biztos első helytől.
A három csoport győztesei részvételével tervezett döntőben tehát a Nyugati csoportot a ZTE, a Közép csoportot pedig a Szegedi RSE képviseli, hozzájuk csatlakozik a Keleti csoportban még egymással versengő MEAFC-Miskolc vagy Pénzügyőr SE Debrecen csapata.


A csapat következő rájátszásbeli mérkőzése március 24-én 16 órától lesz hazai pályán, a Lila iskola tornatermében, ellenfelük a kecskeméti Röpke SE lesz. 
Várjuk tehát a folytatást és az időpontokat, hogy mikor szurkolhatunk csapatunknak a döntőben és azért, hogy városunknak újra NBI-es férfi röplabda csapata legyen!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com