SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. október 17.
Hedvig

Jelszóigénylés

Csoportmásodikként zártuk az Elődöntőt

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 1., vasárnap
Ifjúsági csapatunk a Közgáz SC legyőzése után nem bírt a Nyíregyházi SC-vel.

Március 29-én hazai környezetben, a József Attila Általános Iskolában rendezte meg egyesületünk az Országos Ifjúsági Bajnokság Elődöntő szakasz C-4 csoportjának 3. fordulóját. Az eddigi két fordulón két győzelmet és két vereséget szerzett csapatunk.

A forduló első párharcán a Közgáz SC csapatával mérkőztek meg Kádár Grétáék, és végig remekül koncentrálva, magabiztos játékkal nyerték meg a mérkőzést. Az összecsapáson alkalom nyílt az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosokat is szerepeltetni, valamint a Szegedi RSE serdülőkorú játékosai is bizonyítási lehetőséget kaphattak. A mérkőzésen mindenki jól oldotta meg a feladatát, így megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

A második szegedi érdekeltségű párharcot a Nyíregyházi SC ellen vívta meg csapatunk, itt sajnos már nem sikerült az első mérkőzésen látott koncentrációval játszaniuk Kaszás Emmáéknak. A taktikus és sokszor ászértékű szerváikkal minden szettben sikerült már a játszma elején elhúzniuk a nyírségieknek, a szegedi lányok pedig próbáltak utánuk kapaszkodni, de sajnos kevés sikerrel. Dicséretesen küzdött a Szegedi RSE, de  ma sajnos nem sikerült a bravúr, így a csoportot megnyerő nyíregyházi csapat nyerte meg a találkozót.

Az ifjúsági korosztályunk számára véget értek az idei küzdelmek, csapatunk csoportmásodikként zárta az Elődöntő szakaszt, így a 7-ik helyet szerezte meg az Országos Ifjúsági Bajnokságban.

Közgáz SC - Szegedi RSE 0:3 (12:25; 12:25; 8:25)
Szegedi RSE - Nyíregyházi SC 0:3 (14:25; 16:25; 15:25)

Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Kaszás Emma, Cseh Bianka, Molnár Dóra, Kádár Gréta, Baráth Dominika. Csere: Borsi Judit (libero), Nagy Mína, Hűse Zsófia, Németh Hanna, Piller Mimi, Mátyus Dorka. Edző: Strezeneczki Gyula.

 

 

 

Strezeneczki Gyula - edző:

"Ezzel a hazai tornával búcsúztattuk az ifjúsági korosztályból kiöregedő Kádár Grétát, Molnár Dórát, Borsi Juditot, Kaszás Emmát és Piller Mimit.
Köszönöm nekik az elmúlt 4 év munkáját, kívánok számukra sok sikert az érettségihez és a felvételihez!" 


 

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2018. október 14., vasárnap
Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2018. október 11., csütörtök
Hír

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com