SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Csoportmásodikként zártuk az Elődöntőt

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 1., vasárnap
Ifjúsági csapatunk a Közgáz SC legyőzése után nem bírt a Nyíregyházi SC-vel.

Március 29-én hazai környezetben, a József Attila Általános Iskolában rendezte meg egyesületünk az Országos Ifjúsági Bajnokság Elődöntő szakasz C-4 csoportjának 3. fordulóját. Az eddigi két fordulón két győzelmet és két vereséget szerzett csapatunk.

A forduló első párharcán a Közgáz SC csapatával mérkőztek meg Kádár Grétáék, és végig remekül koncentrálva, magabiztos játékkal nyerték meg a mérkőzést. Az összecsapáson alkalom nyílt az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosokat is szerepeltetni, valamint a Szegedi RSE serdülőkorú játékosai is bizonyítási lehetőséget kaphattak. A mérkőzésen mindenki jól oldotta meg a feladatát, így megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

A második szegedi érdekeltségű párharcot a Nyíregyházi SC ellen vívta meg csapatunk, itt sajnos már nem sikerült az első mérkőzésen látott koncentrációval játszaniuk Kaszás Emmáéknak. A taktikus és sokszor ászértékű szerváikkal minden szettben sikerült már a játszma elején elhúzniuk a nyírségieknek, a szegedi lányok pedig próbáltak utánuk kapaszkodni, de sajnos kevés sikerrel. Dicséretesen küzdött a Szegedi RSE, de  ma sajnos nem sikerült a bravúr, így a csoportot megnyerő nyíregyházi csapat nyerte meg a találkozót.

Az ifjúsági korosztályunk számára véget értek az idei küzdelmek, csapatunk csoportmásodikként zárta az Elődöntő szakaszt, így a 7-ik helyet szerezte meg az Országos Ifjúsági Bajnokságban.

Közgáz SC - Szegedi RSE 0:3 (12:25; 12:25; 8:25)
Szegedi RSE - Nyíregyházi SC 0:3 (14:25; 16:25; 15:25)

Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Kaszás Emma, Cseh Bianka, Molnár Dóra, Kádár Gréta, Baráth Dominika. Csere: Borsi Judit (libero), Nagy Mína, Hűse Zsófia, Németh Hanna, Piller Mimi, Mátyus Dorka. Edző: Strezeneczki Gyula.

 

 

 

Strezeneczki Gyula - edző:

"Ezzel a hazai tornával búcsúztattuk az ifjúsági korosztályból kiöregedő Kádár Grétát, Molnár Dórát, Borsi Juditot, Kaszás Emmát és Piller Mimit.
Köszönöm nekik az elmúlt 4 év munkáját, kívánok számukra sok sikert az érettségihez és a felvételihez!" 


 

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. február 16., szombat
Hír
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2019. február 13., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com