Jelszóigénylés

Diadallal indult a rájátszás

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 17., péntek
Magabiztos győzelemmel indított női NB II-es csapatunk

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata győzelemmel zárta a rájátszás első mérkőzését. A Közgáz SC és DSK elleni sikerrel továbbra is veretlenek a bajnokságban, óriási előnnyel még mindig a tabella első helyén állnak.

A budapesti együttes elleni küzdelem szorosan indult: a játszma elején szinte fej-fej mellett haladt a két csapat. A Közgáz játékosai az első szett kezdetén felvették a versenyt a mieinkkel magabiztosan támadtak, okos megoldásokkal nehezítették a hazaiak játékát. Ez viszont nem befolyásolta a küzdelem további alakulását. Játékosaink nem hagyták magukat: áttörhetetlen blokkjaikkal, magabiztos mezőnymunkájukkal és támadásaikkal felül tudtak kerekedni az ellenfélen és az első szettet 25:15-re zárták.

Az előző játszma eredménye nem befolyásolta a vendég csapatot, ugyanúgy feladták a leckét a hazaiaknak. Fej-fej mellett haladtak a játszma első pontjaiig, azonban az ellenfél okos megoldásai nem bizonyultak elégnek a győzelemhez. A hazaiak magabiztos játékukkal óriási előnyre tettek szert, és a győzelmet ismét ők zsebelhették be. Az utolsó szett erős nyitásokkal indult: a 15. pontig ugyanaz a forgatókönyv játszódott le, mint a korábbiakban, azonban az ellenfél taktikát váltott. A szett végére szoros küzdelem alakult ki, azonban a végjátékban a mi játékosaink kerekedtek felül, és nyerték meg azt 25:22-re.

Milodanovics Andrea: - Végre elindult a rájátszás! Örülök, hogy 3:0-ra tudtunk nyerni egy stabil, magabiztos játékkal. A harmadik szettben tudatos döntéssel az U20-as csapatot játszattam, jó, hogy volt lehetőségünk gyakorolni ezt a felállást is. Büszke vagyok a csapatomra! Köszönjük szépen minden szurkolónak, aki kijött és bíztatott minket: sokat jelentett nekünk!Női Nemzeti Bajnokság II.osztálya / Női NB II Kelet Felsőházi rájátszás, I. forduló, Szeged, Lila iskola, 100 néző
Vidux-Szegedi RSE - Közgáz SC és DSK 3:0 (25:15, 25:9, 25:22)
Vidux-Szegedi RSE: Kádár Gréta, Lefforge Lissette, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni, Farkas Antónia, Szatmári Júlia. Csere: Kujundzic Leila (libero), Nagy-Hegyesi Réka (libero), Fürdök Lilla, Sojnóczky Sára, Kiss Nóra, Mányai Maja, Horváth Dalma.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com