SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Döntős a leány serdülő csapatunk a II. osztályban

Megosztás:
Megjelent: 2019. május 13., hétfő
Csak 1 vesztes szett döntött a továbbjutás sorsáról.

Vasárnap Szegeden került megrendezésre az OSB II. osztály elődöntőjének második fordulója.

A Szegedi RSE-2 az első mérkőzését a KESI csapatával játszotta. Kicsit álmosan kezdték a lányok a mérkőzést, a kecskeméti lányok pedig minden mindegy alapon bátran játszottak, így fej-fej mellett haladtak a csapatok. Mindkét résztvevő fél az ellenfél szerváiból szerezte pontjait. A szett felétől azonban végre sikerült egy-egy támadást kivédekeznie Simon Liliéknek, így folyamatosan növelni tudták előnyüket, a szettet így végül 22 pontra sikerült megnyerni.
A második szettet koncentrált játékkal indították Baksa Pannáék. Komoly, 6 pontos előnyt építettek ki, de megtorpant a lendület. A Kecskemét elkapta a fonalat és felzárkózott (19:16)-ra. Az időkérést követően újra sikerült saját szervából pontokat elérnie Mányai Majáéknak, végül (25:20)-as arányban a hazaiak húzták be ezt az etapot is. A harmadik szettben már összeállt a mieink játéka, így Strezeneczki Gyula mindenkinek játéklehetőséget adott, a győzelem pedig nem maradhatott el. Sikerült szettveszteség nélkül behúzni az első mérkőzést! 
Hosszú szünetet követően a Palota RSC csapata ellen léptek pályára Kiss Nóriék. A második mérkőzést a lányok komoly koncentrációval kezdték, hatásos szervákat követően jól oldották meg az ellenféltől átjövő labdák bejátszásait, tetszetős és hatékony támadásokat vezettek, mindösszesen 12, 14 és 10 pontot engedtek a Palota csapatának. Minden játékos lehetőséghez jutott, mindenki jól oldotta meg a rá bízott feladatot. Megérdemelten arattak a lányok nagy arányú győzelmet.
Egy mérkőzés szünetet követően következett a MAFC csapata elleni mérkőzés. Jó szervákkal meglepték csapatunkat a szerb nemzetiségű játékosok, (10:6)-nál szükség volt egy időkérésre, hogy rendezni tudják soraikat a lányok, ami sikerült is, (13:13)-nál már a MAFC kért időt. Nagy adok-kapok alakult ki, sajnos mindig az ellenfél tudott néhány pontos előnyre szert tenni, végül (25:20) arányban hozták is az első szettet. A második szettre sajnos fejben teljesen szétesett a Szeged, nem működött a hazai nyitásfogadás, a kevés kivédekezett labdából sem tudtak pontot csinálni, mindezek mellett pedig a MAFC keveset hibázva, időnként látványosan játszott, így megérdemeltem nyerték a második szettet is. A harmadik szettben (0:6), majd (3:13) volt az állás a vendégek javára, a második időkérésre is szüksége volt Strezeneczki Gyulának amikor végre elkezdtek a lányok röplabdázni, és ha az eredményt nem is sikerült már megfordítani, de meg tudták mutatni a szegedi lányok, hogy tudnak még röplabdázni. A MAFC megérdemelten nyerte meg a mérkőzést (3:0) arányban.
A győzelem ellenére a MAFC a két forduló alatt 5 szettet veszített, míg a Szegedi RSE-2 csak 4-et, így bár mindkét csapat 11 ponttal zárta az elődöntőt, a tisza-parti lányok örülhettek a döntőbe jutásnak!

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II. osztály elődöntő 2. forduló
KESI B - Szegedi RSE-2 0:3 (22:25)(20:25)(13:25)
Szegedi RSE-2 - Palota RSC 3:0 (25:12)(25:14)(25:20)
MAFC-Nikola Tesla - Szegedi RSE-2 3:0 (25:20)(25:12)(25:17)

Szegedi RSE-2: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Kenesey Blanka, Kiss Nóra, Barna Sára, Verebes Dorina, Baksa Panna, Békési Dóra
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaSzurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com