SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 19.
Gyárfás

Jelszóigénylés

Eddigi legfiatalabb kerettel szettet nyert a Szeged

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 5., péntek
A Debrecen csapata összességében magabiztosan hozta a mérkőzést.

Felnőtt női csapatunk az NBII Női Bajnokság Keleti csoport rájátszásában a DSZC-Eötvös DSE csapatával játszott Debrecenben. 

A mérkőzésre Hollókőről érkezett meg Debrecenbe a csapat, és az alig több, mint 18 év átlagéletkorú keret (mely a legfiatalabb volt idén) jó hangulatú utazást követően kezdett bele a mérkőzésbe. Az első etapot az Eötvös kezdte jobban, és lelkes védekezésüknek köszönhetően hamar tetemes előnyre tettek szert. Nem adták fel viszont Nagy Mínáék a harcot, és a végjátékra közelebb zárkóztak, de fordítani sajnos nem sikerült a sok hiba miatt. A folytatásban csökkentek a pontatlanságok szegedi részről, ennek köszönhetően már 16:10-re is vezettek Németh Hannáék, ám a nagyon rutinos ellenfél felzárkózott, de a hajrát így is sikerrel vette a Szegedi RSE. Ezt követően azonban valami félresiklott a vendég csapat térfelén, rengeteg hibát vétettek támadásban és védekezésben egyaránt, és bár Kovács-Fiskus Fanni vezetésével néha felcsillant a remény, hogy visszatalál a csapat a helyes útra, a 3. és 4. játszmában a már csoportgyőztes hazai csapat végül magabiztos előnnyel szerezte meg a győzelmet. Szomorkodni azonban nincs sok idő, hiszen holnap már a Kispest SE ellen kell bizonyítaniuk a lányoknak Budapesten, mely mérkőzés döntő jelentőségű lesz a dobogó alsó fokáért folyó küzdelemben.
A csapat most Budapest felé veszi az irányt, hogy elkísérjék a holnap Kijevbe, a Nemzetközi Leány Matematikai Diákolimpiára (EGMO) utazó játékosunkat, Hámori Jankát. Sok sikert, itthonról is szurkolunk Janka!

NBII Női Bajnokság Keleti csoport rájátszás, Debrecen
DSZC-Eötvös DSE - Szegedi RSE
3:1 (25:21)(23:25)(25:11)(25:12)
Szegedi RSE: Kovács-Fiskus, Nagy, Fürdök, Németh, Kertai, Hámori. Csere: Sipka (libero), Andó (libero), Farkas, Rácz.
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Bondor Tamás 


Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Képgaléria
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com