Jelszóigénylés

Édesapjuk bónusz edzéseket is tart

Megosztás:
Megjelent: 2020. július 7., kedd
Az Elousta-testvérek röplabda géneket örököltek.

Amikor össze akartuk írni, hogy összesen mennyi testvérpár játszik nálunk, még nem is gondoltuk, hogy Excel-táblázatra lesz szükség. Csak a versenycsoportokban szereplő röplabdázókról készítettünk listát, így is 23 testvérpárt jegyeztünk fel. Őket mutatjuk be cikksorozatunkban, a tizedik részben az Elousta-testvéreket, akik leány szupermini és fiú mini csapatainkban játszanak.Elousta Dzsáfár és Elousta Szaffia különleges neve líbiai származású édesapjuknak köszönhető, aki tornász és röplabdázó is volt, mindig is sportos életmódot folytatott, és erre ösztönzi gyermekeit is. Sőt, bónusz edzéseket is tart szeme fényeinek, sokat foglalkozik a gyermekek egyéni képzésével.

– Nem csak apa ajánlotta ezt a sportágat, ugyanis jó a testfelépítésem a röplabdához – kezdte a beszélgetést Elousta Dzsáfár. – Láttam a tévében és a helyszínen is meccseket, ilyen élmények után nem is volt kérdés, hogy az SZRSE-nél edzésre jelentkezem. A testvéremnek is megtetszett, amikor látott engem a tréningeken, és mivel nagyon jó a viszonyunk, egy idő után ő is csatlakozott a klubhoz. A Zrínyi Ilona Általános Iskolába járunk, ahol testnevelő tanárunk, Abigél néni is kedveli a röplabdát, ő is inspirál minket. Jó tanulók vagyunk, és ebben édesanyám szerint a sport is sokat segít – mesélte fiú mini csapatunk játékosa.
Az Elousta-család rendszeres résztvevője az ünnepi házi tornáinknak.

Húga, Szaffia is rögtön megszerette a röplabdát, minden versenyhelyzetnek nagyon örül, ezért hosszabb távon is komolyan szeretne foglalkozni a sportággal.

– Egész jól megy a röplabda, és sokat segít, hogy apukánk is röplabdázó volt, hasznos tanácsokat ad és lelkesen szurkol a meccseinken, még idegenben is. Nagyon szeretek minden olyan alkalmat, amikor más csapatokkal versenyezhetünk. Egy budapesti torna volt eddig a kedvencem, ott nagyon jól ment a játék – mesélte Elousta Szaffia.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Képgaléria
Hír
2020. augusztus 1., szombat
Hír
2020. július 31., péntek
Hír
Hír
Hír
2020. július 23., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com