SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. december 7.
Ambrus

Jelszóigénylés

Edzői évértékelés - Szupermini fiú

Megosztás:
Megjelent: 2019. július 16., kedd
Honti Szilárd és Csányi Dániel szezonzáró értékelése következik.

Nagyon szép eredménnyel, a 4. helyen zárta az évet a Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokságban a Szegedi RSE fiú csapata.

Honti Szilárd
"Múlt szezonhoz képest a csapat fele kicserélődött. Az "öregek" miniben folytatták tovább, valamint 4 új játékos érkezett a megmaradtakhoz év közben, így alakult ki a végleges létszám. Stabil érintések és játék elérése mellett a csapat mentalitásának átvétele volt a fő szempont, ami mentén folytak az edzések. Év elején megbeszéltük a közös célt is, dobogón szerettünk volna végezni. A legfőbb változás az edzéseken a szigorítás volt. Az edzésmunka is keményebben ment, sokkal több erősítés volt az edzések során, néha a játék rovására is. Szerencsére nem volt semmi hátráltató tényező, ami zavarta volna a munkát. Az edzéslátogatottság mindenkinél megfelelő volt, nem kellett noszogatni senkit. Ami mégis kis csiszolásra szorul a jövőben, az a fegyelem. Kevés tornája van a korosztálynak, így nem nagy a választék emlékeket tekintve. Télen a PSE szervezésében zajlott egy Újévi Kupa, amin sikerült ezüst éremmel hazatérni! Ekkorra erősödtek meg fejben is az újoncok és sikerült összeszokniuk igazi csapattá. Nagy motivációs löketet adott az eredmény a szezon hátralevő részéhez. A másik emlék ami pozitív és negatív is egyben az az OMB Döntő. Nagyon izgalmas volt és a meccseket még paprikásabbá tette pár külső tényező, ami szerencsére a srácok játékába nem hozott változást. Kezdetben egy játékos volt, aki az esetek többségében vezére volt a csapatnak. A szezon végére viszont sikerült mellé húzni még néhányukat, ez meg is látszott a meccsek során, hiszen jól kiegészítették egymást." Csányi Dániel
"A szezon elején nagyon aggódtunk, hiszen alig volt ki a csapat, négy szupermini korosztályú játékosunk volt, ami versenyeztetéshez nem elegendő létszám. Szerencsére év közben aztán csatlakozott hozzánk négy új játékos, akik nem is akármilyen képességűek! Velük és a régiekkel kiegészülve már tudtunk rendesen készülni. Eleinte az volt a legfőbb feladat, hogy a kezdőket minél hamarabb felzárkóztassuk társaikhoz, ami a szezon legfontosabb versenyére az OMB-re úgy gondolom sikerült is, hiszen nem volt olyan játékos, akit ne mertünk volna pályára küldeni, sőt még minket is megleptek, mert olyan játékot produkáltak néha, amit pár hónap edzés után egy kezdőtől nem is vártunk volna."


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. december 5., csütörtök
Hír
2019. december 4., szerda
Képgaléria
2019. december 4., szerda
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2019. december 2., hétfő

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com