Jelszóigénylés

Edzőink és játékosaink a jövő jegyzőkönyvvezetői

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 12., hétfő
NB II-es férfi csapatunk mérkőzésén végezték gyakorlatukat.

Egyesületünktől többen is képviseltették magukat múlt szombaton a jegyzőkönyvvezetői tanfolyamon. Nem titkolt célunk, hogy edzőink minél szélesebb körű tudást szerezzenek, ezzel segítve a saját és mások munkáját. 

A képzés célja, a papíralapú jegyzőkönyvvezetők felkészültségének magasabb szintre emelése és az elektronikus jegyzőkönyvvezetői tanfolyam alapjainak elsajátítása. Az egésznapos oktatás zárásaként élesben is gyakorolhatták tudásukat.

 A KISTEXT elleni NB II-es férfi mérkőzésen hosszú asztalsor mögött sorakoztak az ismerős arcok a pálya szélén. Nem, ők nem szurkolók voltak, nagyméretű papírlapokra a mérkőzés állását jegyezték fel. Külső szemlélőként néha mókásak voltak mikor két kezüket a magasba emelve jelezték, minden adat a helyén van. A mérkőzés végére a nézőtéren elhelyezkedő pár ismerős és barát hasonló kézfeltartással lelkesítette a túloldalt már fáradó jegyzőkönyvvezetőket.

  
Huszta Blanka, kezdő csoport edzője: 
"Izgatottan vártam a tanfolyamot, ugyanis már régóta el akartam kezdeni egy ilyen képzést. Gyerekkoromban is már elláttam jegyzőkönyvvezetési illetve játékvezetési feladatokat hazai rendezésű felkészülési tornákon (Markovics Emlékverseny, Szeged Kupa). Igaz, akkor még csak egyszerűsített jegyzőkönyvvezetői feladatlapot láttam. 
Nagyon jó hangulatban telt a képzés, sok hasznos információval gazdagodtunk. Törekedtem arra, hogy az elméletben tanultakat a lehető legjobban kivitelezzem gyakorlatban is, a felnőtt férfi mérkőzésen. Szokatlan volt nem szimpla szurkolóként végignézni a meccset. Nehezen fogtam vissza magam, legszívesebben hangosan szurkoltam volna a csapatunknak."


A záróvizsgát december 12-én a SZEGEDI RSE–PTE-PEAC Felnőtt Férfi NBII-es mérkőzésen fogják letenni. Így aki lemaradt a múltkori különös mérkőzésről az hamarosan bepótolhatja!Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com