Jelszóigénylés

Egyelőre nincs korlátozás

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 11., szerda
A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége döntött a kormányrendelet alapján.

A koronavírus-járvány miatt hozott új kormányrendelet kapcsán döntött a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége. Íme az MRSZ közleményének összefoglalója, fontos megjegyzésekkel:– A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a tegnap megjelent kormányrendelettel összhangban a versenyek és edzések kapcsán sem vezet be korlátozó intézkedéseket.

– Az edzéseken és mérkőzéseken való részvétel esetén a versenyzői engedéllyel rendelkező sportolókat nem érinti az este 8 óra és reggel 5 óra közötti kijárási tilalom. A kijárási tilalom alól a COVID IGAZOLÁS ad mentességet. A Szegedi Röplabda Sportegyesület sportolói és szüleik közvetlen értesítést kapnak majd arról, hogy miként juthatnak az igazoláshoz.

– Mivel különféle akadályokba ütközik a létesítmények használata, az MRSZ november 16-ig felméri a tagszervezetek jelenlegi állapotát, majd a kapott válaszok összesítése alapján hozza meg a további intézkedéseket. Bármilyen további változás esetén a Szegedi Röplabda Sportegyesület sportolói és szüleik közvetlen értesítést kapnak.

– A mérkőzéseket és versenyeket zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik meg.

Szegeden is korlátozottak a tornatermi hozzáférések, ezért folyamatosan felmérjük a lehetőségeket, és azon dolgozunk, hogy megoldjuk a csapatok további felkészülését. Amint összeálltak az edzéslehetőségek, a Szegedi Röplabda Sportegyesület sportolói és szüleik közvetlen értesítést kapnak a részletekről.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com