SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. november 21.
Olivér

Jelszóigénylés

Érd és Budapest lesz terítéken az utánpótlás hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 24., szerda
Őszi szünet előtti hajrában a mini és serdülő lányok.

Mini leány csapataink és a serdülő hölgyek is pályára lépnek szombaton, mindhárman vendégként.

Mini leány 1-es és 2-es csapataink az első éles mérkőzéseit fogják játszani, az első fordulóban, Érden. Dávid Tibor és Váradi Zoltán csapatai most is népes szurkolótáborral fognak utazni, szülők, testvérek, sőt nagyszülők is elkísérik a lányokat.
A felkészülés izgalmas mérkőzéseket hozott. Békéscsabán a Szeged1-es csapatunk a 4. helyen végzett, míg a VASAS otthonában sikerült a képzeletbeli dobogót is meghódítaniuk, egy helyet javítva a harmadik helyen végeztek.
Az 1-es csapatunk első mérkőzését SÜMEG-DABRONC csapatával játssza. Ezt követi a DELTA RSE tigrisei majd a lilák UTE B csapata.
A 2-es csapat lányainak az ellenfelei az UTE A, és a Szombathelyi SI/HVSE lesz.

Edzők: Dávid Tibor és Váradi Zoltán
Játékosok: Eszik Sára, Magos Dóra Villő, Mészáros Petra, Pádár Panna, Polgár Lili, Szentkereszti Stefánia, Borics Panka, Kóthi-Kiss Noémi, Hartai-Rácz Gaia, Kalmár Lilla, Deák Angelina, Gigacz Maja, Herceg Viktória, Mihály Annamária, Kasztner Zsófia, Varga Szonja, Nagy-Hegyesi Réka, Erdei-Strohner Enikő, Héjja Daniella, Jelasity Alíz 


A serdülő leány 2-es csapatunk, Strezenecki Gyula vezetésével beveszi a fővárost szombaton, a Szalayné Sebők Éva U17-es női Országos Serdülő Bajnokság II. osztályában. 12:30-as kezdéssel a Kispest SE A csapatával csapnak össze, majd egy kis pihenő után 14:00-tól a Hercules SE fogadja a mieinket.

Vezetőedző: Strezenecki Gyula. Másodedző: Csányi Roland
Játékosok: Bodó Dorina, Baksa Panna, Békési Dóra, Barna Sára, Kenesey Blanka, Kiss Nóra, Fábián Boglárka, Paksi Kitti, Mányai Maja, Vincze Dorka

Képes beszámolók nem maradhatnak el, az egyesület Facebook és Instagram oldalán folyamatosan friss információkkal jelentkezünk!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2018. november 17., szombat
Hír
2018. november 17., szombat
Hír
Hír
2018. november 14., szerda
Hír
2018. november 13., kedd
Hír
2018. november 11., vasárnap

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com