Jelszóigénylés

Érdekel a röplabda? Gyere a nyílt edzésre!

Megosztás:
Megjelent: 2022. augusztus 22., hétfő
12 éves korig várjuk a sportolni vágyó fiúkat és lányokat

Sportolni szeretnél, de nem találtad meg a neked való sportágat? Szülőként remek mozgási lehetőséget és egyesületet keres gyermekének? Elfogultak vagyunk, de szerintünk az SZRSE-család ennél is többet ad, hiszen egy szuper sportág mellett kiváló közösséget és stábot is nyújtunk. Ezt szeretnénk bizonyítani toborzó nyílt edzésünk: augusztus 30-án (kedd) 17 órától minden érdeklődőt – lányokat és fiúkat 12 éves korig – szeretettel várunk a Lila iskolában!

A várhatóan egyórás program során bemutató edzést tartunk, majd az alapvető labdás gyakorlatokat ki is lehet próbálni. Kiváló szakemberek és lelkes játékosok várnak majd, akik nemcsak szeretik ezt a sportágat, de sikeresek is benne. Tudtad, hogy bajnoki címvédő fiú gyerekcsapatunk van? Sőt, idén a mini fiú együttes is bronzérmet ünnepelt a bajnoki hatos döntőben!

Több mint 300 játékosunk van – köztük korosztályos válogatottak –, őket egy 30 fős szakmai stáb támogatja. Ha minket választasz, garantált a versenyzési lehetőséged, hiszen a legkisebb korosztálytól a felnőttekig mindkét nemben és minden bajnokságban indítunk utánpótlás csapatokat!

Folyamatosan fejlődünk az egyesület 2005-ös alapítása óta, az SZRSE TV-ben erről is mesélt Csányi Dániel, aki igazi példakép. A szegedi korosztályos csapatokkal sorra nyerte a bajnokságokat, majd felnőttként is bizonyított az Extraligában és a Magyar Kupában, mindkét sorozatban több érmet is szerzett. Jelenleg a férfi NB I-es csapatunk kapitánya, illetve edzőként dolgozik, nem is akármilyen eredménnyel, hiszen a gyerekcsapatot ő vezette idén bajnoki címig!

Szeretettel várunk a nyílt edzésen!

Időpont: 2022. augusztus 30. (kedd), 17 óra
Várható időtartama: 60 perc
Helyszín: Szegedi SzC József Attila Általános Iskola és Szakképző Iskola (Szeged, Gyík utca 3.)
Erre lesz szükséged: tiszta teremcipő, rövidnadrág, póló

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com