Jelszóigénylés

“Értékes egyesületre találtam”

Megosztás:
Megjelent: 2020. június 2., kedd
Sojnóczky Sándor számára nem volt kérdés, hogy szponzorként az SZRSE mellé áll.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. Ezúttal egyesületünk szponzora, a Hunnect Kft. ügyvezető tulajdonosa, Sojnóczky Sándor következik.Lánya, Sára a serdülő 2-es csapatunk játékosa, így kerültünk kapcsolatba vele.

– Amint kipróbálta a röplabdát, rögtön beleszeretett, már hat éve űzi lelkesen ezt a sportágat, aminek nagyon örülök. Én más jellegű sportokkal foglalkoztam, hiszen a karate és a ketrecharc is megfogott. A mozgás alapvető eleme a családunknak, 26 éves lányom, Anna is röplabdázott korábban – kezdte a beszélgetést Sojnóczky Sándor.

Azonnal megtetszett neki az SZRSE közössége, ezért állt mellénk.


– A mérkőzéseken láttam, hogy milyen kiváló az idősebb játékosok viselkedése. Azonnal éreztem, hogy nagyon jó és értékes egyesületre találtam, hiszen nem csak erősítik, de nevelik is a gyerekeket. Alapítványaink révén egyébként is szeretünk segíteni szorgalmas embereket nemes céljaik elérésében, például a Tappancs Alapítványt, a szegedi klinikát és hátrányos helyzetű gyerekeket is támogatunk. Nem volt kérdés, hogy az SZRSE ügye mellé is beállunk, hiszen itt is szép célokért dolgoznak. Öt éve folyamatosan támogatjuk a klubot, és hosszú távú együttműködésben gondolkodunk – nyilatkozta a Hunnect Kft. első embere.

Mint elmondta: sokakhoz hasonlóan számára is érzelmi ügy a szponzori támogatás, a közös munkával pedig nagyon elégedett.

– Az SZRSE sikeres munkájának gyümölcsét minden nap érzékelem a lányom és csapattárs barátai révén, de néha eljutok mérkőzésekre is, ahol szintén látom a játékosokon, mennyi mindent ad nekik ez a sport és ez a klub. A járvány miatt sajnos élőben nem láttunk meccseket mostanában, de a YouTube-on régi nagy világbajnoki, Európa-bajnoki és olimpiai meccset néztünk meg, remek szórakozás volt. Vettem egy strandröplabda hálót a kertbe, így Sára otthon is sokat tud szerválni, a családdal játszani, és most nagyon boldog, hogy újra járhat edzésekre – mesélte Sojnóczky.

Sándor angol-orosz szakos nyelvi diplomát szerzett, majd közgazdászként is elvégezte az egyetemet. Három évig Angliában, három évig pedig Amerikában dolgozott, majd 2003-ban jött haza családjával, akkor alapította cégét.

– Sikeres lett a fordítóirodánk, a Budapest Business Journal 2019-es összesítése szerint ezen a területen a mi cégünk áll első helyen a versenyszférában. 28 alkalmazottal folyamatosan dolgozunk, szerencsére a járvány sem érintett minket hátrányosan, az otthoni munkához gyorsan alkalmazkodtunk, hiszen minden körülmény adott volt a megvalósításhoz – árulta el Sojnóczky Sándor.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
Hír
2020. június 25., csütörtök
Hír
2020. június 23., kedd
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com