Jelszóigénylés

Érzelmekkel teli ballagás volt

Megosztás:
Megjelent: 2020. június 16., kedd
Elnökünk, Varga Tamás osztályfőnökként búcsúzott négy SZRSE-játékostól.

Hivatalosan ma van a nyári szünet első napja a magyar általános iskolások számára, a hétvégén az SZRSE több fiatal reménysége is elballagott. Ez az alkalom egyesületünk elnöke, Varga Tamás számára különleges volt, hiszen a szegedi Arany János Általános Iskolában az osztálya is elballagott, négy játékosunktól (Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Réka, Bálint Ákos, Pálinkó Máté) osztályfőnökként búcsúzott, de más osztályokból Elek Botond és Apáti Márk, Fábián Boglárka, Papp Zsolt is képviselte a klubot az intézmény ünnepségén.A ballagás nem csak emiatt volt érzelmekkel teli a pedagógus számára, hiszen a járvány miatt most nem úgy ünnepeltek, mint szoktak.

– Érdekes helyzet volt, hiszen maximum száz fő vehetett részt az ünnepségen, így a szülők már nem tudtak jelen lenni. Persze egy ilyen furcsa időszak után már annak is örültünk, hogy a három ballagó osztály diákjai és a tanárok mind együtt lehettek – mondta Varga Tamás. – Ebben az iskolában ez a második osztály, amelynek osztályfőnöke lehettem. Remek társaság volt, nagyon fognak hiányozni! Jó tanulók voltak, a döntő többség oda nyert felvételt, ahova szeretett volna. Örülök, hogy a középiskolai felvételiket még pont a járványhelyzet előtt tartották, így ezzel nem volt gond – jegyezte meg.Varga Tamásnak furcsa érzés egy ilyen tavaszi félév után nyári szünetre menni, hiszen számára így nem volt teljes a tanév.

– Például nem volt diákolimpia, számomra ez hagyományos esemény a tanév zárásakor. A digitális oktatás is érdekes volt testnevelő tanárként. Megbirkóztunk persze a helyzettel, most jön a gyerekek számára a megérdemelt szünet – nyilatkozta elnökünk, majd üzent minden iskolás SZRSE-játékosnak. – Kívánom nekik, hogy amennyire szegényes volt a második félév az online suli miatt, legyen annyira mozgalmas nekik a nyári szünet. Mozogjanak sokat a nyáron, a strandröplabdát kifejezetten ajánlom! Augusztusban várunk mindenkit, reméljük, addigra már minden rendben lesz, és a megszokott módon készülhetünk az új szezonra – hangsúlyozta.

Fotó: Ilosvai Gábor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
 
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
Hír
2020. június 25., csütörtök
Hír
2020. június 23., kedd
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com