SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Ezúttal a negyedik helyen végzett fiú mini csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 8., vasárnap
A körmérkőzések során egy győzelmet és három vereséget szereztünk az erős mezőnyben.

Április 7-én fiú mini csapatunk a Szolnok melletti Besenyszög településre utazott, ahol az Országos Mini Bajnokság 14. fiú fordulóját rendezték meg. Az ötcsapatos tornára nagyon erős mezőny gyűlt össze, hiszen a tabellán előkelő helyen álló csapatok közül hárman is képviseltették magukat.

A KESI Vásárhelyi csapata ellen bátran léptek a pályára a szegedi fiúk, és az első két szett elején meg is tudtak lépni 3-4 ponttal a mieink, ám a játszmák közepére rendre ledolgozták hátrányukat a kecskemétiek, így három izgalmas játszmában győztek le minket.

Egy mérkőzés szünetet követően a Hercules SE Kisújszállás elleni összecsapáson eleinte kerestük a saját játékunkat, és voltak pontatlanságok a túlzott akarásból adódóan, de az első játszma felétől már megfelelően koncentráltunk, és ez kitartott egészen a harmadik játékrész végéig, így magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.

A győzelem után egyből a VRC Kazincbarcika elleni párharc következett. Az első szett magabiztossága után parádés labdamenetekkel tarkított második játékrész következett, amely végén a VRCK örülhetett, így egalizálni tudott ellenfelünk. A döntő szettben végig feszült csata zajlott a pályán, fej-fej melletti küzdelemmel és olykor bravúros megoldásokkal zajlott a mérkőzés. Az idegek harcát a borsodiak bírták jobban, így ők húzták be a szettet, és ezzel együtt a győzelmet is.

Sorozatban harmadik mérkőzésünkön a Szolnoki RA ellen kicsit beleragadtak az előző találkozó fájó vereségébe a mieink, és ez a koncentráltabb játékot mutató szolnokiak magabiztos előnyét eredményezte. A második szettre összekapták magukat a szegedi fiúk, és egy végletekig kiélezett drámai végjátékban egyenlítettünk. A döntő szettre azonban már mind fejben, mind fizikálisan elfáradtak játékosaink, így a szolnokiak megérdemelten szerezték meg a győzelmet.

KESI Vásárhelyi - Szegedi RSE 3:0 (25:21; 25:17; 25:20)
Szegedi RSE - Hercules SE Kisújszállás 3:0 (25:15; 25:6; 25:14)
VRC Kazincbarcika - Szegedi RSE 2:1 (9:25; 25:18; 25:23)
Szegedi RSE - Szolnoki RA 1:2 (15:25; 26:24; 17:25)

Szegedi RSE: Fitor Patrick, Pintér Gergely, Vörös Szabolcs, Papp Zsolt, Pintér Barnabás, Lázár Balázs, Apáti Márk, Bálint Ákos, Tápai Bendegúz, Mikle-Baráth Milán, Pálinkó Máté. Edző: Honti Szilárd, Kovács Zoltán.

 

Honti Szilárd - edző:

"Nagyon szimpatikus szervezésű és színvonalas fordulón vagyunk túl, ahol a 4. helyet sikerült elhozni. Sajnos érződött a csapaton az egyik meghatározó játékosunk, Elek Botond hiánya. Játékunk és a csapatmorál szépen fejlődik, elégedett vagyok a fiúk munkájával! Várjuk a soron következő összecsapást, ahol újból találkozhatunk az itteni csapatok zömével."

 

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com