SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. május 24.
Eszter, Eliza

Jelszóigénylés

Felnőtt csapataink dupláznak a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 10., szerda
Szombat és vasárnap sem telhet el NB II-es meccs nélkül.

Szombaton hazai pályán szurkolhatunk felnőtt csapatainknak a Lila iskola tornatermében. Egy hete hatalmas hangulat fogadta őket.

Habár a hölgyek mérkőzése kora délután kezdődött, így is szép számú tábor gyűlt össze a pálya szélén. Családi ebédek véget értek, a női mérkőzést is kényelmesen ki lehetett elemezni egy kellemes sütizés közben, majd egy őszi séta keretében közel 200 szurkoló látogatott ki a férfiak mérkőzésére. Rég látott a Lila iskola tornaterme ekkora szurkolótábort. A hangjuk átrepítette a hálón túlra a labdánkat sikerrel, ugyanis Strezeneczki Gyula fiai megszerezték második győzelmüket is.
Szeretnénk ha ezen a hétvégén is robbanna a csarnok a szegediek hangjától. A hölgyek kicsit később, 16 órától fogadják a Békéscsaba csapatát, míg az erősebbik nem 19 órától képviselteti magát a Szolnok ellen. Mindkét csapatnál érdekes összecsapásra lehet számítani. Míg a nőknél Kovács-Fiskus Fanni volt érdekelt a BRSE-nél, addig az uraknál Honti Szilárdot láthattuk a múltban a Szolnok színeiben. A mérkőzések megtekintése ingyenes!

De még nincs vége csapataink hétvégéjének hisz ez most a duplázásról fog szólni. Vasárnap Tátrai Sándor és lányai Debrecenbe utaznak a DEAC otthonába míg a férfiak Dunaújvárosban, a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapatával fognak megmérkőzni.

A mérkőzésekről fényképes és videós beszámolókat az egyesület Facebook és Instagram oldalán lehet találni.
Akik nem tudnak kilátogatni a hazai mérkőzésekre ne csüggedjenek, élő bejelentkezéssel is szolgálunk majd a facebook.com/szegedirse/ oldalon!

Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com