SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Felnőtt csapataink dupláznak a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 10., szerda
Szombat és vasárnap sem telhet el NB II-es meccs nélkül.

Szombaton hazai pályán szurkolhatunk felnőtt csapatainknak a Lila iskola tornatermében. Egy hete hatalmas hangulat fogadta őket.

Habár a hölgyek mérkőzése kora délután kezdődött, így is szép számú tábor gyűlt össze a pálya szélén. Családi ebédek véget értek, a női mérkőzést is kényelmesen ki lehetett elemezni egy kellemes sütizés közben, majd egy őszi séta keretében közel 200 szurkoló látogatott ki a férfiak mérkőzésére. Rég látott a Lila iskola tornaterme ekkora szurkolótábort. A hangjuk átrepítette a hálón túlra a labdánkat sikerrel, ugyanis Strezeneczki Gyula fiai megszerezték második győzelmüket is.
Szeretnénk ha ezen a hétvégén is robbanna a csarnok a szegediek hangjától. A hölgyek kicsit később, 16 órától fogadják a Békéscsaba csapatát, míg az erősebbik nem 19 órától képviselteti magát a Szolnok ellen. Mindkét csapatnál érdekes összecsapásra lehet számítani. Míg a nőknél Kovács-Fiskus Fanni volt érdekelt a BRSE-nél, addig az uraknál Honti Szilárdot láthattuk a múltban a Szolnok színeiben. A mérkőzések megtekintése ingyenes!

De még nincs vége csapataink hétvégéjének hisz ez most a duplázásról fog szólni. Vasárnap Tátrai Sándor és lányai Debrecenbe utaznak a DEAC otthonába míg a férfiak Dunaújvárosban, a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapatával fognak megmérkőzni.

A mérkőzésekről fényképes és videós beszámolókat az egyesület Facebook és Instagram oldalán lehet találni.
Akik nem tudnak kilátogatni a hazai mérkőzésekre ne csüggedjenek, élő bejelentkezéssel is szolgálunk majd a facebook.com/szegedirse/ oldalon!

Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com