SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. április 19.
Emma

Jelszóigénylés

Felnőtt férfi csapatunk győzelemmel kezdte az évet!

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 6., vasárnap
A sok hiányzó ellenére magabiztos játékkal nyertünk a Szolnok ellen az NBII-ben.

Két hét szünet, Karácsony és Szilveszter után és mindössze két tréninget követően utazott a felnőtt férfi csapatunk az idei első bajnoki mérkőzésükre, Szolnokra.

Családi elfoglaltság és betegség miatt többen sajnos nem tudtak a csapattal tartani, így néhány játékosnak új szerepkörben kellett helytállnia.
Az első szettben nyoma sem látszott a felforgatott felállásnak, nagyon fegyelmezett és pontos játékkal, mindössze 13 pontot engedélyezve nyerték meg a játékrészt Piti Richárdék.
A második szettre a Szolnok is "megérkezett" és végig fej-fej mellett haladva érkeztek el a csapatok a végjátékhoz, ahol is ötször volt szettlabdánk, amit a Szolnok minden esetben hárítani tudott. Végül a hatodikat sikerült beütnünk, így a szegediek megnyerték a második játszmát is.
A második játékrész megnyerése sok energiát kivett a csapatból, fejben kicsit elfáradtak a vendégek, a hibákat és a kapkodóvá vált játékot a szolnokiak kihasználták és lelkesen küzdve megnyerték a harmadik játszmát.
A térfélcserénél Strezeneczki Gyula azt kérte a fiúktól, hogy ne akarják siettetni a játékot, nyugodtan játsszák a játékukat. Mindenki meg is nyugodott és teljes koncentrációval, pontos, gyors játékkal már a szett elején sikerült állva hagynia ellenfelét a Szegedi RSE-nek. A koncentráció a teljes szettben megmaradt, a csereként beszálló játékosok is ezzel a habitussal jöttek pályára, és így egy nagy különbségű utolsó szettel nyerte meg a mérkőzést a Szeged.

NBII Férfi Bajnokság Közép csoport, 13. forduló
Szolnoki Sportcentrum NBII - Szegedi RSE 1:3
(13:25)(28:30)(25:20)(12:25)
Szegedi RSE: Borsi, Inhoff, Fülöp, Piti, Kiss, Bodnár
Csere: Váradi (libero), Sarnyai, Demcsák, Strezeneczki P.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

   Strezeneczki Gyula, vezetőedző:
"Nagyon örülök a győzelemnek, mert hosszú kihagyást követően sikerült gyorsan felvennünk a ritmust. Minden játékos "profi fejjel" kezelte a helyzetet és oldotta meg a számára szokatlan feladatot. Külön örülök annak, hogy lehetőséget kaphatott mindenki és a csereként pályára lépők nem "keresték a helyüket" a cserét követően, hanem fejben felkészülve szálltak be a játékba."

   Fülöp Norbert, csapatkapitány:
"Először is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Az év első meccsére Szolnokra, kissé tartalékos csapattal érkeztünk, de ennek ellenére is győzelemre számítottam részünkről. A lelkes szolnoki fiatalok a mérkőzés egyes részeiben meg tudtak lepni minket, de elmondható, papírforma győzelemmel megszereztük a 3 pontot. Gratulálok a srácoknak."

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. április 17., szerda
Hír
Képgaléria
Hír
2019. április 13., szombat
Hír
2019. április 11., csütörtök

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com