SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Felnőtt férfi csapatunk megkezdi a 2019-es évet

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 3., csütörtök
Szolnok az úti cél az NBII, bűvös 13-as fordulójában.

Felnőtt férfi csapatunk idegenbeli mérkőzéssel nyitja meg a 2019-es évet. Bízunk benne sikeres mérkőzést és évet hoz a 13-as forduló eredménye Fülöp Norbertéknek.

Hosszúra nyúlt a téliszünet a Szegedi RSE-nek. December 16-án emlékezetes mérkőzésen győzedelmeskedett, és zárta a 2018-as évet a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata ellen. Innentől kezdve pedig a pihenés vette át a szerepet, egészen január 3-ig. Teremhiány miatt a két ünnep között nem volt lehetőség edzeni és készülni az alapszakasz utolsó mérkőzéseire, így mindenki kiélvezhette az ünnepek adta szabadságot és a sűrűre ütemezett őszi szezont végre átválthatta a lazítás.
Sok idő viszont nincs visszarázódni a régi ritmusba ami az edzéseket illeti, ugyanis két nap múlva, szombaton, a tabella hetedik helyén álló Szolnoki Sportcentrum csapatával találkozik Strezeneczki Gyula csapata.


Első mérkőzésüket a csapatok októberben vívták meg, az NBII-es Férfi Bajnokság Közép csoportjában. Akkor hazai pályán, 3:1-es szettaránnyal (20:25)(25:16)(25:14)(25:21) győztek a szegedi fiúk. Most hétvégén pedig a visszavágóra kerül sor, ahol vendégként lépünk pályára a Tiszavirág Arénában. 
Még 5 mérkőzésünk van hátra az alapszakaszból. A hétvégi mellett még a Röpke SE, Kistext, DAFC Szeged és a MAFC-BME kerül terítékre. Jelenleg a harmadik helyen állunk a tabellán, ami viszont fontos tény, hogy két NB I-es férfi csapat juniorjai előznek meg minket. Ez azt jelenti, a felnőtt csapatok közül mi zártuk a legjobb eredménnyel a 2018-as évet! Mögöttünk, 8 pont hátrányban a Röpke SE áll, akik ellen jövőhét szombaton, hazai pályán küzdünk meg a jó pozícióért.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com