Jelszóigénylés

Felnőtt férfi csapatunkat a listavezető fogadja

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 5., szerda
Izgalmas összecsapásra lehet számítani.

Vasárnap 17 órási kezdéssel a Pénzügyőr SE juniorjaihoz utazunk a Pénzügyőr Sportcsarnokba, Budapestre. 

Ellenfelünk 10 mérkőzést játszott már le, ebből 8 győzelemmel és két vereséggel vezetik a tabellát. Csapatunk a harmadik helyen áll, immáron 7 győzelemmel és 1 vereséggel.
Október 6-án hazai pályán, a Lila iskolában már összemérték tudásukat, akkor 3:1-es arányú győzelmet arattak a szegedi fiúk. (25:19)(20:25)(25:22)(25:12)
Ha sikerül idegenben nyerniük, akkor akár a tabella második helyére is felléphetnek Fülöp Norberték.

   Demcsák Balázs várakozásai:
"A Pénzügyőr elleni hazai mérkőzésünkön nem vettem rész és megtekinteni sem tudtam azt, de a többiek beszámolói szerint egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok.
Mostanában több játéklehetőséghez jutottam, ahol szerettem volna bizonyítani az edzőnek és a csapatnak egyaránt. Sajnos ezek nem úgy sikerültek, ahogyan azt szerettem volna. Nagyon nehéz felpörögni a játékra és kihozni magunkból a legjobbat egy olyan csapat ellen, aki nem mutat túl nagy ellenállást.
Még most is minden alkalommal izgulok pályára lépés előtt, hiszen ez az első évem a felnőtt csapatnál és szeretnék sokat fejlődni. Remélem minél többen kilátogatnak majd a mérkőzésekre, ahol remélhetőleg jó játékkal nyerni tudunk!"


Fontos csaták várnak ránk a következő napokban is. Az év utolsó mérkőzései megbolygathatják a tabellát, ugyanis jövőhét szombaton a MAFC, majd kevesebb mint 24 órán belül a DSE látogat el hozzánk. Az utóbbi csapatnak köszönhetjük az egyetlen vereségünket, így a visszavágás reményében egy nagyon kemény mérkőzésre készülhetünk a 2018-as év zárásaként. 

Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com