SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 16.
Valter

Jelszóigénylés

Felnőtt női csapatunk jövőhéten kezdi meg a rájátszást

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 11., péntek
Sűrű tavaszi program vár a lányokra. Időpontok a cikkben!

Az NBII Felnőtt Női Bajnokságban induló csapatunk hosszú téliszünet után, január 4-én kezdte meg a felkészülést a rájátszás első mérkőzéseire.

Nagyrészt erősítő edzésekre fekteti a hangsújt Tátrai Sándor vezetőedző, illetve Bondor Tamás másodedző. Ezek mellett nem maradhat el a lányok feladataiból természetesen az új taktikai elemek gyakorlása sem.
A rájátszás első mérkőzésére utaznia kell a csapatnak, mégpedig egészen Debrecenig, ugyanis a DEAC fogadja őket január 19-én, szombaton. A hétvége ezzel nem ér véget a csapat egy részének, ugyanis az ifjúsági bajnokságban játszó lányok vasárnap, a fővárosban játsszák le az OIB középszakasz második tornáját. 
Ezt a hetet követi egy kisebb szünet, hiszen majd csak február 9-én, hazai pályán kerül sor a következő harcra a Miskolc csapata ellen, a Lila iskola tornatermében. Sokat viszont nem kell várni a repetára. Pontosan egy hétre rá, február 16-én a DSZC-Eötvös DSE látogat el újra hozzánk, innentől kezdve viszont nincs megállás a lányoknak, szinte hetente jönnek megmérettetések. Hazai mérkőzéseink a rájátszásban tehát a következők: (Lehet piros betűvel vésni a naptárba!) 

Február 9. (szombat) 16:00 Szegedi RSE - MVSC MVSI
Február 16. (szombat) 16:00 Szegedi RSE - DSZC-Eötvös DSE
Március 2. (szombat) 16:00 Szegedi RSE - Röpke SE
Március 9. (szombat) 16:00 Szegedi RSE - DEAC
Április 13. (szombat) 16:00 Szegedi RSE - Kispest SE
Minden időpontban a helyszín: József Attila Általános Iskola, Szeged, Gyík utca 3.

Játékosainkat és vezetőedzőnket kérdeztük, hogyan sikerült a felkészülés:

  

Tátrai Sándor, vezetőedző:
"A szezon második felére nem változtak a korábban megfogalmazott célok. Elsősorban a csapat folyamatos fejlődése a cél. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az eredménnyel nem foglalkozunk. Továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy ebben a csoportban bárkit képesek vagyunk megverni. Ezért a célok listájára felkerült, hogy minél több mérkőzést fejezzünk be győztesen, és küzdjünk azért, hogy érmet akaszthassanak a nyakunkba. A második szakaszban több időt fordítunk a fizikális felkészülésre, és új taktikai elemek begyakorlására, valamint szeretnénk több differenciált edzést tartani a lányoknak Bondor Tamás kollégámmal."

   Nagy Mína, feladó:
"A rájátszások kezdetével a junior csapatok most már nem szerepelnek a felnőtt csapatok között. A tavaszi szezontól egyrészről azt várom, illetve várja mindenki a csapatból, hogy még jobb teljesítményt és jobb fejlődést hozó játékot tudjunk produkálni, másrészről azt a taktikát és technikát, amit az edzéseken gyakorlunk, még jobban el tudjuk sajátítani."

 

 

   Fürdök Lilla, 4-es ütő:
"Úgy gondolom kellően kipihente magát a csapat és újult erővel vágunk neki a rájátszásnak. A szünet alatt mindenkinek sikerült fejben összeraknia az eddig történteket. Edzőink alaposan összeállították nekünk az edzéseket és a mérkőzéseket. A 20-25 perces erősítés edzés elején és végén, illetve az új taktikai elemek szerintem jó irány lesz arra, hogy meg tudjuk fogni az ellenfeleinket mind védekezésben, mind támadásban is."

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 11., csütörtök
Hír
2019. július 12., péntek
Hír
2019. július 10., szerda
Hír
Képgaléria
Képgaléria
2019. július 4., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com