SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Férfi csapatunk győzelemmel mutatkozott be hazai pályán

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 6., szombat
Küzdelmes mérkőzésen, 3-1-re legyőzte az SZRSE felnőtt férfi csapata a Pénzügyőr juniorjait.

Közel 200 néző gyűlt össze a Lila iskolában a szombat esti SZRSE – Pénzügyőr találkozón.

Az első szett a kezdetektől nagyon szoros csatát hozott, a végjátékot a mieink bírták jobban, így 25-19-re nyertük. A második játszmában a sok hazai hibának eredményeként meglépett a budapesti csapat, és okosan játszva kihasználták a kínálkozó lehetőséget. A harmadik szett kulcsfontosságú volt, szerencsére lélektanilag jól jött ki Sztrezeneczki Gyula együttese a fordulópontokból, és 25-22-re behúzta a játszmát. A negyedik szettben a remek hangulatnak köszönhetően ellenállást nem tűrően játszott a Szegedi RSE, a szerváinkra sem talált ellenszert a Pénzügyőr, így 25-12-re megnyertük a végső játszmát, a találkozót pedig 3-1-es győzelemmel zártuk.

NB II Férfi Közép Csoport 2. forduló
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 3-1 (25-19, 20-25, 25-22, 25-12)
Szegedi RSE: Bondor, Bitó, Farkas Baráti, Fülöp, Piti, Kiss. Csere: Váradi (libero), Csányi, Bodnár, Inhoff, Honti, Filius, Strezeneczki, Berentés (libero). Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.
Pénzügyőr SE: Csíkász, Wirnhardt, Flachner, Gönczy, Illés, Iványi, Kozhuharov, Lassu, Majer, Sándor, Solti, Tordai. Vezetőedző: Bóta Enikő.

  

Strezeneczki Gyula, edző: 

„Először is szeretnék gratulálni a Pénzügyőr edzőjének, Bóta Enikőnek, aki nagyon jól felkészítette csapatát a mai összecsapásra. Fiatal együttesről van szó, akiknek még sokat kell tanulniuk, de ez a mai meccs is bizonyította, hogy jó úton járnak. Komoly erőbedobásra késztettek bennünket, de szerencsére a végére kijött a két csapat közti különbség. Nagyon jó érzés volt hosszú idő után ismét Szegeden játszani. Meglepően sokan voltak a mérkőzésen, jó volt látni régi röplabda szurkolókat a csarnokban. Csak úgy van értelme röplabdázni, ha megtudod magad mutatni a hazai közönségnek. Remélem a legközelebb is sokan kilátogatnak majd.”

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com