Jelszóigénylés

Férfi csapatunk győzelemmel mutatkozott be hazai pályán

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 6., szombat
Küzdelmes mérkőzésen, 3-1-re legyőzte az SZRSE felnőtt férfi csapata a Pénzügyőr juniorjait.

Közel 200 néző gyűlt össze a Lila iskolában a szombat esti SZRSE – Pénzügyőr találkozón.

Az első szett a kezdetektől nagyon szoros csatát hozott, a végjátékot a mieink bírták jobban, így 25-19-re nyertük. A második játszmában a sok hazai hibának eredményeként meglépett a budapesti csapat, és okosan játszva kihasználták a kínálkozó lehetőséget. A harmadik szett kulcsfontosságú volt, szerencsére lélektanilag jól jött ki Sztrezeneczki Gyula együttese a fordulópontokból, és 25-22-re behúzta a játszmát. A negyedik szettben a remek hangulatnak köszönhetően ellenállást nem tűrően játszott a Szegedi RSE, a szerváinkra sem talált ellenszert a Pénzügyőr, így 25-12-re megnyertük a végső játszmát, a találkozót pedig 3-1-es győzelemmel zártuk.

NB II Férfi Közép Csoport 2. forduló
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 3-1 (25-19, 20-25, 25-22, 25-12)
Szegedi RSE: Bondor, Bitó, Farkas Baráti, Fülöp, Piti, Kiss. Csere: Váradi (libero), Csányi, Bodnár, Inhoff, Honti, Filius, Strezeneczki, Berentés (libero). Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.
Pénzügyőr SE: Csíkász, Wirnhardt, Flachner, Gönczy, Illés, Iványi, Kozhuharov, Lassu, Majer, Sándor, Solti, Tordai. Vezetőedző: Bóta Enikő.

  

Strezeneczki Gyula, edző: 

„Először is szeretnék gratulálni a Pénzügyőr edzőjének, Bóta Enikőnek, aki nagyon jól felkészítette csapatát a mai összecsapásra. Fiatal együttesről van szó, akiknek még sokat kell tanulniuk, de ez a mai meccs is bizonyította, hogy jó úton járnak. Komoly erőbedobásra késztettek bennünket, de szerencsére a végére kijött a két csapat közti különbség. Nagyon jó érzés volt hosszú idő után ismét Szegeden játszani. Meglepően sokan voltak a mérkőzésen, jó volt látni régi röplabda szurkolókat a csarnokban. Csak úgy van értelme röplabdázni, ha megtudod magad mutatni a hazai közönségnek. Remélem a legközelebb is sokan kilátogatnak majd.”

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com