Jelszóigénylés

Férfi U21 Gyöngyössel, a Női NBII a Palota RSC-vel találkozik először

Megosztás:
Megjelent: 2019. augusztus 20., kedd
Csapataink tervezett mérkőzési időpontjait ismertetjük.

A hölgyek és az urak is októberben kezdik meg a bajnokságot.

Felnőtt Férfi csapatunk NBI-es szereplése miatt az előírások szerint egyesületünknek egy U21-es csapatot kellett indítania a Férfi NBII-es Bajnokságban. A Szegedi RSE csapatának vezetését Strezeneczki Gyula vállalta el. A 2019/2020-as Férfi NBII-es Bajnokság 28 csapattal indul, mely 16 db U21 és 12 db NB II-es csapatot jelent. A bajnokságban Nyugati és Keleti főcsoportok indulnak, melyek további két-két alcsoportra lettek szétbontva. 
Október 12-én hazai pályán kezdi meg az NBII-es Bajnokságot a Szegedi RSE U21-es csapata. Ellenfelük a Gyöngyösi Röplabda SE lesz. Ezt követő hétvégén, 19-én a Szolnoki Sportcentrum NBII-es csapata fogja fogadni Strezeneczki Gyula fiait. További ellenfeleink: MEAFC-Miskolc U21, VRCK, MAFC BME és a Gödöllői RC.

Felnőtt női
csapatunk szezonbeli célja nem lehet más, minthogy a tavalyi évhez képest még szebb eredményeket és izgalmasabb mérkőzéseket vívjon ellenfeleivel a Női NBII-es Bajnokságban. A lebonyolítás tervezete szerint erre minden esélyük meg is lehet a Tátrai Sándor vezette lányoknak. Első mérkőzésüket hazai pályán a Palota RSC ellen fogják játszani Október 13-án. Ezt követően Békéscsabára utaznak a LINAMAR-BRSE otthonába október 20-án. Csapatunk további ellenfelei: KISTEXT, Közgáz SC NBII, VASAS Óbuda, DSZC-Eötvös DSE, Röpke SE és a Jászberényi RK lesznek. 

A csapatok a következő hetekben egyeztetnek a végleges időpontokról, melyek várhatóan szeptember elején kerülnek nyilvánosságra.
A hivatalos kiírásról és a mérkőzések pontos időpontjáról naprakészen jelentkezünk egyesületünk honlapján, Facebook illetve Instagram oldalán!
Hajrá Szeged!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com