SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. szeptember 15.
Enikő, Melitta

Jelszóigénylés

Férfi U21 Gyöngyössel, a Női NBII a Palota RSC-vel találkozik először

Megosztás:
Megjelent: 2019. augusztus 20., kedd
Csapataink tervezett mérkőzési időpontjait ismertetjük.

A hölgyek és az urak is októberben kezdik meg a bajnokságot.

Felnőtt Férfi csapatunk NBI-es szereplése miatt az előírások szerint egyesületünknek egy U21-es csapatot kellett indítania a Férfi NBII-es Bajnokságban. A Szegedi RSE csapatának vezetését Strezeneczki Gyula vállalta el. A 2019/2020-as Férfi NBII-es Bajnokság 28 csapattal indul, mely 16 db U21 és 12 db NB II-es csapatot jelent. A bajnokságban Nyugati és Keleti főcsoportok indulnak, melyek további két-két alcsoportra lettek szétbontva. 
Október 12-én hazai pályán kezdi meg az NBII-es Bajnokságot a Szegedi RSE U21-es csapata. Ellenfelük a Gyöngyösi Röplabda SE lesz. Ezt követő hétvégén, 19-én a Szolnoki Sportcentrum NBII-es csapata fogja fogadni Strezeneczki Gyula fiait. További ellenfeleink: MEAFC-Miskolc U21, VRCK, MAFC BME és a Gödöllői RC.

Felnőtt női
csapatunk szezonbeli célja nem lehet más, minthogy a tavalyi évhez képest még szebb eredményeket és izgalmasabb mérkőzéseket vívjon ellenfeleivel a Női NBII-es Bajnokságban. A lebonyolítás tervezete szerint erre minden esélyük meg is lehet a Tátrai Sándor vezette lányoknak. Első mérkőzésüket hazai pályán a Palota RSC ellen fogják játszani Október 13-án. Ezt követően Békéscsabára utaznak a LINAMAR-BRSE otthonába október 20-án. Csapatunk további ellenfelei: KISTEXT, Közgáz SC NBII, VASAS Óbuda, DSZC-Eötvös DSE, Röpke SE és a Jászberényi RK lesznek. 

A csapatok a következő hetekben egyeztetnek a végleges időpontokról, melyek várhatóan szeptember elején kerülnek nyilvánosságra.
A hivatalos kiírásról és a mérkőzések pontos időpontjáról naprakészen jelentkezünk egyesületünk honlapján, Facebook illetve Instagram oldalán!
Hajrá Szeged!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. szeptember 14., szombat
Hír
2019. szeptember 13., péntek
Hír
2019. szeptember 12., csütörtök
Hír
Hír
Képgaléria
Hír
2019. augusztus 26., hétfő
Hír
2019. augusztus 23., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com