Jelszóigénylés

Fiú csapataink a döntő kapujában!

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 19., csütörtök
Fiú mini és gyermek csapatunkra sorsdöntő mérkőzések várnak, a leány minisek felkészülési versenyre utaznak.

Április 21-22-én sorsdöntő hétvége vár fiú csapatainkra, hiszen a minisek szombaton Dunaújvárosban vesznek részt az idei OMB szezon utolsó fordulóján, a gyermek csapatunk pedig vasárnap hazai pályán vívhatja ki a döntőbe jutást Országos Gyermek Bajnokságban. A fiúk küzdelmei mellett a leány miniseink ugyancsak vasárnap felkészülési versenyre utaznak Békéscsabára.

A szombati napon fiú mini korosztályos játékosaink Dunaújvárosba utaznak az Országos Mini Bajnokság utolsó fordulójára. Az összesen 17 tornából 10-en vesz részt csapatunk a szezonban, ilyen sok helyszínen rajtunk kívül csak a mostani házigazda szerepel a küzdelmek során. A Szegedi RSE gárdája jelenleg 60 ponttal a 8. helyen áll az összesített tabellán, a 9 csapatos döntőbe jutásunkat már szerencsére nem fenyegeti veszély, azonban nem mindegy, hogy hányadik helyről várhatjuk a sorsolást. Az 5 ponttal mögöttünk álló Felsővárosi FRA, valamint az ugyancsak 60 pontos, de korábbi tornagyőzelmeinek köszönhetően előttünk álló KESI Vásárhelyi és VRC Kazincbarcika csapatai is jelen lesznek a dunaújvárosi tornán, így a döntő előtti végső helyezések még változhatnak a csapatok között. A szegedi fiúk mindent megtesznek majd egy újabb remek eredmény eléréséért, hogy ezzel fentebb lépjünk a ranglistán!

Április 22-e nagy nap lesz a fiú gyermek játékosaink számára, hiszen hazai pályán, a József Attila Általános Iskolában harcolhatják ki a 6 csapatos döntőbe jutást az Országos Gyermek Bajnokságban. Az Elődöntő első fordulójában egy győzelmet szereztek a mieink, emellett azonban két 3:1 arányú vereséget szenvedtünk el a Kaposvári RA és a Szolnoki RA csapataitól, ezzel az eredménnyel jelenleg csak a harmadik helyen állunk a C-2 jelű csoportban, melyből csak az első két helyezett juthat tovább. A hazai tornán ezen az álláson azonban még vátoztathatunk! A torna legelső, 10:00-kor kezdődő Szolnoki RA elleni mérkőzés kulcsfontosságú lesz a továbbjutás szempontjából, így a szezon legfontosabb mérkőzésére készülhet Varga Tamás csapata.

Ugyancsak vasárnap leány miniseink is újra versenyen szerepelnek, ezúttal azonban felkészülési tornára utaznak Békéscsabára. A Buzássy Béla Emlékversenyen alap és kiemelt kategóriába lehetett nevezni, előbbiben 18, utóbbiban 6 csapat szerepel majd. A Szegedi RSE egy kiemelt és öt alap kategóriás csapattal utazik, a mieink mellett az MTK, a Nyíregyháza-Bem, a Szolnoki SSI és természetesen a házigazda Békéscsabai RSE állít ki csapatokat a küzdelmekre. A kiírás szerint a párharcok reggel 8:30-tól egészen az este fél 9-es eredményhirdetésig tartanak, így egy mozgalmas és eseménydús napra számíthatnak a résztvevők, akiknek ez a verseny nagyon jó felkészülési lehetőséget biztosít az országos döntők előtt.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com