SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. április 19.
Emma

Jelszóigénylés

Főváros fogadja a csapatainkat az év első utánpótlás tornáján

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 4., péntek
Közös tornán vesz részt a Leány Mini és Fiú Szupermini korosztályunk.

Vendégszereplőként kezdjük az utánpótlás csapatainkkal a 2019-es évet. 

Leány Mini csapataink meghívást kaptak a Pénzügyőr SE-től egy saját rendezésű torna részvételére, a PSE Újévi Kupára. A II. osztályú tornán így Dávid Tibor az U13-as bajnokságban szereplő Szegedi RSE-2-es csapatával vesz részt és indul útnak szombaton, Budapestre. A téli szünetben hasonlóan a többi csapatunkhoz nem volt lehetőségük edzeni a lányoknak, így csütörtökön találkoztak az évben először a labdával.  

   Dávid Tibor:
 "A mai edzésen látszott a lányokon a hosszú szünet, ezért azt gondolom, hogy a szombati tornán elsősorban a forma visszaszerzése lehet az elsődleges célunk. Számomra jó lehetőség lesz arra, hogy a bajnoksággal ellentétben, itt végig a 2-es csapat mellett legyek, így éles helyzetben is láthatom, hogy hol tartunk a lányokkal. A hosszabb szünet ellenére bízom a lányokban és jó játékra számítok, mert az edzéseken és a versenyeken eddig tapasztaltak alapján elmondható, hogy nagyon motivált a 2007-es születésű csapat. A pénteki edzésen lesz lehetőségünk gyakorolni a csapatjátékot, ahol a taktikai elemeket is átbeszéljük."


Minis lányaink mellett, a Szupermini korosztályú fiú csapatunk is meghívást kapott, így ők is megmérettethetik magukat a PSE Újévi Kupán. A csapat következő részvétele hazai pályán, a Titkos Lajos Emlékversenyen lesz január 20-án, vasárnap. 

   Honti Szilárd, edző:
Örömmel láttam, hogy a hosszú szünet után mindenki egészséges és ha bejglire már nem is, mozgásra annál éhesebbek voltak a fiúk az év első edzésén. Házi feladatnak kaptak erősítő feladatokat, aminek elvégzése többeken is jól látszott.  A labdabiztonságban volt itt-ott kicsi megingás, de összességében elmondható, hogy mindenkinek jót tett a szünet, ülepedni tudott bennük az amit eddig elsajátítottak. Biztos vagyok benne, hogy a hétvégén újra a szokott tudásukat adják.
Szeretnénk sikerrel kezdeni az évet és éremmel hazajönni, szóval hajrá srácok itt a lehetőség!A csapatok eredményeiről fényképes beszámolóval jelentkezünk szombaton, az egyesület Facebook illetve Instagram oldalán is!
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. április 17., szerda
Hír
Képgaléria
Hír
2019. április 13., szombat
Hír
2019. április 11., csütörtök

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com