Jelszóigénylés

Gyerek csapatainké a főszerep az utánpótlásban

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 5., péntek
Nem csak a felnőtt, de fiatal játékosainkkal is találkozhatunk hazai pályán október első hétvégéjén.

Két csapatunkra is utazás vár ezen a szép őszi hétvégén. A Leány Gyerek 1-es és 2-es alakulat szombaton, míg a fiúk vasárnap állnak a háló mögé.

A Leány Gyerek 1 Hulmann Zsolt vezetésével szombaton a fővárosba utazik a BVSC-Zugló otthonába. A csapatot egy sérülés hullám érte el, így az alapkerethez (Bálint Viktória, Kiss Anna, Szatmári Júlia Eszter, Deák Blanka, Nagy Léna, Nyers Noémi, Rácz Lilla Gréta) csatlakoznak eddig kevesebb szerepet kapó játékosaink is (Pikó Dorina, Sztanó Dorka, Szabó Katie, Pap Éva Dorottya, Komoróczi Zsófia és Kopasz Hanna). A tornán három mérkőzést játszik a Szegedi RSE. A hazaiak mellett az UTE A és az MVSI 1-es csapatával fognak összecsapni a mieink.

Gyerek 2-es csapatunk a jászberényi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Gimnázium tornatermét veszi be Strezeneczki Gyula irányításával. A kiírás szerint a tornát 11 óra 30 perckor kezdik a szegediek a Békéscsabai RSE csapata ellen, majd a hazaiakkal találkoznak, a napot pedig a Vasas Óbuda U15 B csapata ellen zárják. A csapat összetétele változatlan (Baksa Panna, Kiss Nóra, Mányai Maja Mária, Paksi Kitti, Pap Kata Orsolya, Sojnóczky Sára Mária, Verebes Dorina, Simon Lili Ágnes, Kenesey Blanka, Fábián Boglárka Dóra, Barna Sára), így minden erejüket bevethetik a szegediek a győzelem érdekében.

Hogy a hazai szurkolók se maradjanak izgalmas mérkőzések nélkül, vasárnap a Gyerek fiú csapatunknak szoríthatunk a Lila iskola tornatermében (Gyík utca 3.). Délelőtt 11 órakor a DSE Röplabda Akadémia 1-es számú csapata, majd 14:00-kor a RÖAK Kaposvár Sárga csapata lép a szegediekkel szembe a pályára. Varga Tamás vezette fiú csapat a megszokott játékosokkal vág neki a mérkőzéseknek (Varga Medárd, Varga Tamás, Janó Csongor Tamás, Somosi Levente, Szunyogh Szabolcs, Baranyi Dávid, Vörös Szabolcs, Pintér Barnabás, Czakó Lóránt, Feier Tibor, Elek Botond, Apáti Márk László, Bálint Ákos, Papp Zsolt).
A múltheti remek teljesítmény bizakodásra ad okot a jó eredményhez, és ha igazi hazai pályát tud teremteni a szurkolótábor, akkor minden esély megvan egy szép vasárnapi, szegedi hétvégéhez!
A mérkőzés megtekintése ingyenes!

Az eseményekről fényképes, videós beszámolók találhatóak az egyesület Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com