SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. december 13.
Luca, Otília

Jelszóigénylés

Győzelem az utolsó hazai fellépésünkön

Megosztás:
Megjelent: 2018. március 26., hétfő
A betegségek ellenére, egy kis megingást leszámítva nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Március 24-én szombaton hazai pályán láttuk vendégül az érdi Delta RSE csapatát a női NBII Rájátszásának 4. fordulójában. A mieink betegségek miatt kissé tartalékos csapattal szerepeltek a mérkőzésen, de így is a győzelemért léptek pályára Kádár Grétáék.

Az első játszmában 8:8-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, innen azonban már egyértelműen a szegediek akarata érvényesült, és remek játékkal, megnyugtató előnnyel nyertük a játszmát.
A második szett elején fegyelmezett és pontos játékkal komoly előnyt sikerült kialakítani, így lehetőség adódott beküldeni az eddig kevesebbet játszó csapattagokat. A pályára lépők éltek a lehetőséggel, jó játékot játszva nyertük a második játékrészt is.
A harmadik játszma elején sajnos újra következett az utóbbi időben jellemző megingás, ennek köszönhetően a Delta RSE elhúzott 9:6-ra, és innen már csak az ellenfél után futottunk, és az érdi csapat remek mezőnymunkával megérdemelten szépített.
A vesztes szettet követően Strezeneczki Gyula dorgáló szavainak köszönhetően újra pontos játékot produkáltunk, a negyedik játékrészt nagy akarással kezdtük, és a koncentráció a szett végéig kitartott, így magabiztosan nyertük meg a befejező játékrészt, és ezzel együtt a mérkőzést.

A Szegedi RSE már megszerezte a csoportja második helyét, újabb győzelmünkkel már 50 pontnál járunk a bajnokságban. Az idei szezon utolsó mérkőzését március 30-án Kalocsán játsszák játékosaink.

Szegedi RSE - Delta RSE 3:1 (25:16; 25:17; 19:25; 25:15)

Szegedi RSE: Vass Violetta, Kaszás Emma, Fürdök Lilla, Molnár Dóra, Kádár Gréta, Baráth Dominika. Csere: Borsi Judit (libero), Cseh Bianka, Hűse Zsófia, Sipka Bernadett. Edző: Strezeneczki Gyula.

 

Strezeneczki Gyula - edző:

„Az elvesztett játszma ellenére elégedett vagyok az eredménnyel, tekintettel, arra, hogy Fürdök Nóra csapatkapitányunk és Kovács-Fiskus Fanni is betegség miatt hiányzott, tartalékosan felállva is magabiztosan tudtuk nyerni a mérkőzést.”


Fotó: Kocsis Alíz

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
Képgaléria
2018. december 10., hétfő
Képgaléria
Hír
Hír
2018. december 6., csütörtök

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com