SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Győzelem az utolsó hazai fellépésünkön

Megosztás:
Megjelent: 2018. március 26., hétfő
A betegségek ellenére, egy kis megingást leszámítva nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Március 24-én szombaton hazai pályán láttuk vendégül az érdi Delta RSE csapatát a női NBII Rájátszásának 4. fordulójában. A mieink betegségek miatt kissé tartalékos csapattal szerepeltek a mérkőzésen, de így is a győzelemért léptek pályára Kádár Grétáék.

Az első játszmában 8:8-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, innen azonban már egyértelműen a szegediek akarata érvényesült, és remek játékkal, megnyugtató előnnyel nyertük a játszmát.
A második szett elején fegyelmezett és pontos játékkal komoly előnyt sikerült kialakítani, így lehetőség adódott beküldeni az eddig kevesebbet játszó csapattagokat. A pályára lépők éltek a lehetőséggel, jó játékot játszva nyertük a második játékrészt is.
A harmadik játszma elején sajnos újra következett az utóbbi időben jellemző megingás, ennek köszönhetően a Delta RSE elhúzott 9:6-ra, és innen már csak az ellenfél után futottunk, és az érdi csapat remek mezőnymunkával megérdemelten szépített.
A vesztes szettet követően Strezeneczki Gyula dorgáló szavainak köszönhetően újra pontos játékot produkáltunk, a negyedik játékrészt nagy akarással kezdtük, és a koncentráció a szett végéig kitartott, így magabiztosan nyertük meg a befejező játékrészt, és ezzel együtt a mérkőzést.

A Szegedi RSE már megszerezte a csoportja második helyét, újabb győzelmünkkel már 50 pontnál járunk a bajnokságban. Az idei szezon utolsó mérkőzését március 30-án Kalocsán játsszák játékosaink.

Szegedi RSE - Delta RSE 3:1 (25:16; 25:17; 19:25; 25:15)

Szegedi RSE: Vass Violetta, Kaszás Emma, Fürdök Lilla, Molnár Dóra, Kádár Gréta, Baráth Dominika. Csere: Borsi Judit (libero), Cseh Bianka, Hűse Zsófia, Sipka Bernadett. Edző: Strezeneczki Gyula.

 

Strezeneczki Gyula - edző:

„Az elvesztett játszma ellenére elégedett vagyok az eredménnyel, tekintettel, arra, hogy Fürdök Nóra csapatkapitányunk és Kovács-Fiskus Fanni is betegség miatt hiányzott, tartalékosan felállva is magabiztosan tudtuk nyerni a mérkőzést.”


Fotó: Kocsis Alíz

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com