Jelszóigénylés

Hajszálra voltak a negyeddöntőtől

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 12., kedd
Boros Gábor és Bodnár Lajos párosa hátrányos helyzetben is helytállt az évnyitó viadalon.

A téli szezonban sem maradunk strandröplabda eredmények nélkül: hétvégén Boros Gábor és Bodnár Lajos közösen részt vett a budapesti Beach Sport Téli Open felnőtt B kategóriás viadalon, és nagyon közel voltak ahhoz, hogy a legjobb nyolc közé kerüljenek. Előbbi játékos SZRSE-, utóbbi pedig BRSE-színekben játszott, de Bodnár Lajos épp ma számolt be a jó hírről: mostantól ő is a Szegedi Röplabda Sportegyesület igazolásaként léphet pályára a strandröplabda mérkőzéseken.Az így most már teljesen szegedivé váló csapat egy igazán sima sikerrel kezdett a Fodor-Polgár páros ellen, majd jött az Apró-Szalai duó, amelyet eddig mindig legyőztek Borosék, most viszont szoros csatában kikaptak, de a körülmények miatt erre lehetett számítani.

– A mezőnyben a mi párosunk volt az egyetlen, amely a téli szezonban nem tud homokon edzeni, tehát komoly hátrányból indultunk – számolt be Bodnár Lajos. – Ehhez képest kifejezetten jól játszottunk, még mi is meglepődtünk, hogy a homoktól hónapok óta elszokva milyen teljesítményt tudtunk nyújtani. Meg is volt az esélyünk, hogy a negyeddöntőbe kerüljünk, hiszen az Apró-Szalai páros ellen a mindent eldöntő harmadik szett szoros végjátékot hozott, de végül 15:12-re kikaptunk. Egy picit csalódottak voltunk emiatt, de annak örülhetünk, hogy játszottunk, így nem nulláról kell majd kezdeni a nyári idényt – hangsúlyozta NB I-es csapatunkat is erősítő játékosunk.

A keresztjátékban egy még szorosabb vereséget könyvelt el a Boros-Bodnár páros, hiszen a Tari-Veress duótól a harmadik szettben csak 15:13-ra kapott ki. Ezzel holtversenyben a 9. helyen végeztek a szegedi srácok, és gyűjtöttek 32 pontot.

– Utóbbi eredményen van a hangsúly, hiszen a játék mellett az volt a fő cél, hogy feltornázzuk kicsit magunkat a ranglistán. Magunknak köszönhetjük, hogy nem jutottunk negyeddöntőbe, amely még több pontot hozott volna, csak egy-két rövidzárlat miatt maradt el a siker, amely így is hajszálra volt tőlünk. Sajnos ellenfelünk kihasználta a hibáinkat, amelyekből tanulunk, és főként speciális erősítéssel készülünk a folytatásra. Februárban egy B kategóriás, márciusban pedig egy A kategóriás verseny is ki van írva a fővárosi helyszínen, ha pedig nem ütközik a termes programmal, akkor ezeken a megmérettetéseken is indulnánk. Kezdetnek nem volt rossz ez a teljesítmény, izgatottan várjuk a folytatást – fogalmazott Bodnár Lajos.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. január 16., szombat
Hír
2021. január 15., péntek
Hír
Hír
2021. január 12., kedd
Hír
2021. január 7., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com