SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Hasznos mérkőzések a felkészülési tornákon

Megosztás:
Megjelent: 2018. március 26., hétfő
Fiú gyermek és leány szupermini csapatunk is rengeteg tapasztalatot szerzett az erős mezőnyben.

Március 25-én leány szuperminiseink és fiú gyermek csapatunk is felkészülési tornákon vett részt. A küzdelmek remek lehetőséget biztosítottak a tapasztalatszerzésre, valamint a kiélezett szituációk gyakorlására.

Fiú gyermek csapatunk Kecskemétre utazott a KESI Vásárhelyi Kupára, az erős mezőnyben a két kecskeméti csapat ellen kezdtek a mieink. Előbb a KESI Arany 2:0-ra győzte le csapatunkat, a második mérkőzésre azonban összeállt a játékunk, és remek labdamenetekben, pazar támadásokkal sikerült felvennünk a versenyt a KESI Vásárhelyi együttesével. Az kiélezett párharcot végül a hazai csapat nyerte. Ezt követően a toronymagas esélyes U15-ös Ligaválogatott ellen nem volt esélyünk, a remek nyitásoknak nem találtuk az ellenszerét. Az utolsó mérkőzésünkön is becsülettel küzdöttek fiaink, bár az első szettben a sok nyitásrontás és a rossz nyitás fogadások miatt sima győzelmet aratott ellenfelünk. A második játszmára aztán sikerült minimalizálni a hibáinkat, így egy remek párharc alakult ki, 23:23-ig tartottuk a lépést a székesfehérváriakkal, azonban a végső pillanatban nekünk remegett meg a kezünk, így a Felsővárosi FRA nyerte a találkozót.
Csapatunk kicsit megedződött az erős mezőnyben, és végül az 5. helyen végzett.

KESI Arany - Szegedi RSE 2:0
KESI Vásárhelyi - Szegedi RSE 2:1
Szegedi RSE - U15 Ligaválogatott 0:2
Szegedi RSE - Felsővárosi FRA 0:2

Szegedi RSE: Hernádi Marcell, Gergely Zsolt, Janó Csongor, Gera Bálint, Szathmári Szabolcs, Varga Tamás, Somosi Levente (különdíjas), Pintér Barnabás (libero), Szunyogh Szabolcs, Varga Medárd. Edző: Varga Tamás.

Ugyancsak vasárnap leány szupermini csapatunk Budapestre látogatott a II. Vasas Szupermini Kupára, nagy megtiszteltetés volt csapatunk számára a kiemelt tornára való meghívás. A lányok hat mérkőzést játszottak a nap folyamán úgy, hogy 3-3 egymás utáni összecsapások között fél órás ebédszünetünk volt a pihenésre. Játékunkra erős hullámzás volt jellemző, hosszú labdameneteket játszottunk, mivel támadásaink nem voltak elég pontosak, de a mezőnymunkánk viszont remek volt. Az kirajzolódott a párharcok során, hogy a téthelyzeteket még mindig nehezen dolgozza fel a csapat, és ez a bizonytalanság pont a négy közé jutásnál csúcsosodott ki, így nem harcolhattunk a dobogós helyezésekért, és a 6. helyen végeztünk. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ami reményeink szerint megtérül majd a bő egy hónap múlva megrendezésre kerülő Országos Szupermini Kupán.

Szegedi RSE - Békéscsabai RSE 1 0:2
Szegedi RSE - BVSC-Zugló 2:0
Szegedi RSE - Vasas SC 2 2:0
KRA - Szegedi RSE 2:0
Szegedi RSE - BVSC-Zugló 2:1
Vasas SC 2 - Szegedi RSE 2:1

Szegedi RSE: Mészáros Petra, Nagy-Hegyesi Luca, Polgár Lili, Magos-Dóra Villő, Pádár Panna, Eszik Sára. Edző: Magos-Dóra Annamária.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com