SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. július 21.
Dániel, Daniella

Jelszóigénylés

Hasznos mérkőzések a felkészülési tornákon

Megosztás:
Megjelent: 2018. március 26., hétfő
Fiú gyermek és leány szupermini csapatunk is rengeteg tapasztalatot szerzett az erős mezőnyben.

Március 25-én leány szuperminiseink és fiú gyermek csapatunk is felkészülési tornákon vett részt. A küzdelmek remek lehetőséget biztosítottak a tapasztalatszerzésre, valamint a kiélezett szituációk gyakorlására.

Fiú gyermek csapatunk Kecskemétre utazott a KESI Vásárhelyi Kupára, az erős mezőnyben a két kecskeméti csapat ellen kezdtek a mieink. Előbb a KESI Arany 2:0-ra győzte le csapatunkat, a második mérkőzésre azonban összeállt a játékunk, és remek labdamenetekben, pazar támadásokkal sikerült felvennünk a versenyt a KESI Vásárhelyi együttesével. Az kiélezett párharcot végül a hazai csapat nyerte. Ezt követően a toronymagas esélyes U15-ös Ligaválogatott ellen nem volt esélyünk, a remek nyitásoknak nem találtuk az ellenszerét. Az utolsó mérkőzésünkön is becsülettel küzdöttek fiaink, bár az első szettben a sok nyitásrontás és a rossz nyitás fogadások miatt sima győzelmet aratott ellenfelünk. A második játszmára aztán sikerült minimalizálni a hibáinkat, így egy remek párharc alakult ki, 23:23-ig tartottuk a lépést a székesfehérváriakkal, azonban a végső pillanatban nekünk remegett meg a kezünk, így a Felsővárosi FRA nyerte a találkozót.
Csapatunk kicsit megedződött az erős mezőnyben, és végül az 5. helyen végzett.

KESI Arany - Szegedi RSE 2:0
KESI Vásárhelyi - Szegedi RSE 2:1
Szegedi RSE - U15 Ligaválogatott 0:2
Szegedi RSE - Felsővárosi FRA 0:2

Szegedi RSE: Hernádi Marcell, Gergely Zsolt, Janó Csongor, Gera Bálint, Szathmári Szabolcs, Varga Tamás, Somosi Levente (különdíjas), Pintér Barnabás (libero), Szunyogh Szabolcs, Varga Medárd. Edző: Varga Tamás.

Ugyancsak vasárnap leány szupermini csapatunk Budapestre látogatott a II. Vasas Szupermini Kupára, nagy megtiszteltetés volt csapatunk számára a kiemelt tornára való meghívás. A lányok hat mérkőzést játszottak a nap folyamán úgy, hogy 3-3 egymás utáni összecsapások között fél órás ebédszünetünk volt a pihenésre. Játékunkra erős hullámzás volt jellemző, hosszú labdameneteket játszottunk, mivel támadásaink nem voltak elég pontosak, de a mezőnymunkánk viszont remek volt. Az kirajzolódott a párharcok során, hogy a téthelyzeteket még mindig nehezen dolgozza fel a csapat, és ez a bizonytalanság pont a négy közé jutásnál csúcsosodott ki, így nem harcolhattunk a dobogós helyezésekért, és a 6. helyen végeztünk. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ami reményeink szerint megtérül majd a bő egy hónap múlva megrendezésre kerülő Országos Szupermini Kupán.

Szegedi RSE - Békéscsabai RSE 1 0:2
Szegedi RSE - BVSC-Zugló 2:0
Szegedi RSE - Vasas SC 2 2:0
KRA - Szegedi RSE 2:0
Szegedi RSE - BVSC-Zugló 2:1
Vasas SC 2 - Szegedi RSE 2:1

Szegedi RSE: Mészáros Petra, Nagy-Hegyesi Luca, Polgár Lili, Magos-Dóra Villő, Pádár Panna, Eszik Sára. Edző: Magos-Dóra Annamária.

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
2018. július 10., kedd
Hír
2018. július 5., csütörtök
Képgaléria
2018. július 1., vasárnap
Képgaléria
2018. július 1., vasárnap
Képgaléria
2018. június 21., csütörtök
Képgaléria
2018. június 20., szerda
Képgaléria
2018. június 19., kedd

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com